PDA

Zobacz pełną wersję : głośniki tylne w civicu VI gen coupe

jacek147
18-06-07, 10:28
Witam mam pytanie chciałem zamontować w mojej maszynce głośniczki z tyłu (elipsy 6x9) w kostce od radia są wyprowadzone kable na głośniki 4 szt. ale niewidze w kufrze gdzie one są :( Jeżeli ktoś wie gdzie mogą byś showane będę wdzięczny za odpowiedź :) (potrzyłem w tej półce ale nie znalałenm ich)

Motyl
18-06-07, 14:20
w kostce od radia są wyprowadzone kable na głośniki 4 szt.
plus i minus na lewy przód, plus i minus na prawy przód :)

potrzyłem w tej półce ale nie znalałenm ich
powodzenia w szukaniu :d,
trzeba kable pociągnąc od radia do głośników tylnych

solonyone
18-06-07, 15:01
Witam mam pytanie chciałem zamontować w mojej maszynce głośniczki z tyłu (elipsy 6x9) w kostce od radia są wyprowadzone kable na głośniki 4 szt. ale niewidze w kufrze gdzie one są :( Jeżeli ktoś wie gdzie mogą byś showane będę wdzięczny za odpowiedź :) (potrzyłem w tej półce ale nie znalałenm ich)

najlepiej prześledź ich przebieg

dymek
18-06-07, 15:48
Odegnij boczki, powinieneś znaleźć kostki. Na pewno są! Poszukaj od góry - okolice półki.

jacek147
19-06-07, 07:33
OK znalazłem były w boczku kufra pod tapicerką :) Temat uważam za zamknięty :)

prestoneg3
10-07-13, 07:12
a ja troszkę odkopie .
mam w swojej ej6 głośniki z tylu ale nadają się na złom i mam problem .
za cholere nie wiem jak je wykręcić a nie chcialem na siłe żeby nie połamać .
czy te głośniki wyjmuję się przez maskownice czy trzeba całą półkę wyciągnąć ?
te maskownice niby się ruszają ale nie mogłem ich wyciągnąć a znając moją cierpliwość zaraz bym połamał :)

MichalS394
10-07-13, 13:34
mi się udało bez wyciągania półki, ciężki manewr bo trzeba ją wypiąć z zatrzasków i ustawiać tak, żeby najpierw wykręcić wszystkie wkręty od głośników. Jedyny minus miałem taki, że 2 kołki się wypięły i na dziurach słyszałem jak ta półka lata.
Maskownice musisz delikatnie podważać, i się wypną