PDA

Zobacz pełną wersję : Części do coupe? z sedana/hb

Patron
14-12-11, 19:47
Witam

Mam pytanko czy części z sedana/hb pasują do coupe (6gen)? Mowa tutaj o przednim zderzaku oraz o lewym błotniku pytam gdyż mam uszkodzone właśnie te elementy i okazję kupić zderzak i błotnik w okazyjnej cenie od HB lecz nie jestem pewny czy będzie to pasowało w moim coupe.. ? Próbował już ktoś takich kombinacji może ?

Z góry dzięki wielkie za informacje ...

Budziniak
14-12-11, 21:34
zderzak na 100% podejdzie tylko że: polift pasuje do polifta a przed lift do przedlifta

Patron
14-12-11, 21:53
mówisz tutaj o sedanie czy HB ? Czy to jest bez różnicy jeden i drugi będzie pasował do coupe ?

A jak to jest z błotnikiem? coupe ma inny błotnik czy też da radę z HB?

Infi
14-12-11, 23:03
moderator by sie przydal bo taki temat jest juz setny raz. opcja szukaj a nie kolejny smieciowy temat sie zaklada!

Patron
15-12-11, 09:51
jeżeli taki temat jest to dobrze gdybyś wykazał się rozumem i w tym swoim poście zamieścił link do niego a nie pisał bez sensowny post który nic nie wnosi do tego tematu. Ja na tym forum jestem gościem, używałem wyszukiwarki ale nic mi takiego nie wyskoczyło dlatego też założyłem ten temat, jeżeli ty siedzisz tutaj codziennie masz prawo znać tutaj każdy temat lecz wielka szkoda że nie dzielisz się swoją wiedzą z innymi no ale to już tylko twoja sprawa Infi

[H] Dylu [H]
15-12-11, 12:03
Na szybko z wyszukiwarki...

http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/search.php?searchid=224734

Na pierwszych dwóch stronach wyników, po wpisaniu hasła "zderzak", przewinęły mi się dwa lub trzy tematy, w których znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

Dodam, że troszkę dziecinnym jest tłumaczenie się, że jest się gościem na forum i przez to nie można już znaleźć tego, czego się szuka. Więcej inicjatywy na przyszłość ;)

Temat zamykam.