PDA

Zobacz pełną wersję : usdm w EG3

smoku93
24-10-11, 17:43
witam. jeśli taki temat juz sie gdzieś pojawił to przepraszam ale ja go nie odszukałem.
panowie mam nestepujący problem. w moim EG3 chce zrobic sobie z tyłu lampy ala USDM i po stronie pasażera wyciąłem dziure na oprawke, wszystko git tylko moja lampa wewnętrzna od strony pasażera nie jest rozbieralna co za tym idzie nie moge zrobić odbłyśnika.

w artykule:
http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?10428-Przer%F3bka-lamp-tylnych-civic-5gen-tym-razem-home-made&highlight=usdm+klapie

LAMPY SIE ROZBIERAJĄ A U MNIE NIE> WIECIE W JAKI SPOSÓB MOGE ZROBIC ODBŁYŚNIK W TAKIEJ LAMPIE?

PlushaQ
24-10-11, 19:56
Tak to już jest, że w hatch'ach się nie rozbiera tych lamp ;] Możesz rozkleić lampę - z tym nie ma najmniejszego problemu (jak to zrobić, znajdziesz na forum).
Chociaż mogę Ci powiedzieć odrazu, że efekt będzie dupowaty, bo i lewa i prawa lampa będą świeciły inaczej, co za tym idzie - polecam kupienie tej lampy z angielskiej wersji (wtedy ma wycięcie i odbłyśnik już), albo zainwestowanie w dużo ładniejsze OEM USDM lampy. Są wtedy matowe na całej długości i ładnie się komponują z zewnętrznymi.