Zobacz pełną wersję : USDM Przód w lampach OEM
Witam
Chce sobie usunąć pomaranczowe wkladki z kierunków i zrobić aby w kierunku świecił się biały kolor i przy miganiu żółty, czyli opcja z wierceniem.
Moglibyście mi wypisać listę co będzie mi potrzebne. Szczególnie jakie oprawki kupić i jaką diodę aby świeciło to w biały kolor równomiernie.
Pozdrawiam
Jeśli dobrze rozumiem to ma być w przednich lampach? to tylko wystarczy żarówkę kupić biała do kierunku ( wygląda jak biała, a świeci na żółto )
tak przednie ale to chyba tak nie pójdzie. Jeżeli usunę pomarańczowe wkładki to żarówka w kierunku chyba będzie świeciła na biało.
Czyli musiałbym dokupić żółte żarówki i je zamienić. Pytanie czy muszę dokupić oprawki jedno czy dwuwłoknowe (nie wiem czym to się różni) aby zamontować dodatkową białą żarówke.
Moze napisz o jaki samochod chodzi,mozna tez zastosowac zarowke w oprawce dwuwloknowej,sam walkowalem ten temat,jesli chodzi Ci o taki efekt:
http://www.honda.slask.pl/forum/printview.php?t=2408&start=0&sid=5fc1302d51b98c71d74503ab2e6460c6
5 gen. Mnie właśnie chodzi o to aby kierunek nie palił się cały czas na żółto tylko aby dodatkowa żarówka przewiercona przez kierunek paiła się cały czas na biało.
No to wtedy nie mozesz miec kierunku pomalowanego na pomaranczowo,a zarowke mozesz sobie podlaczyc pod postojowki ,razem przy ich wlaczaniu wlaczaja Ci sie tez te biale i tyle ;)