Zobacz pełną wersję : dach oklejony folią carbonową
Witam mam pytanie czy ktoś na forum może ma oklejony dach folią carbonową chciałbym zrobić coś takiego w swoim civicu 5 gen coupe tylko chciałbym najpierw zobaczyć jak to wygląda :P kolor mojego autka to czerwony :) Pozdrawiam
Jest dział Virtual Tuning czy coś takiego. Wrzuć tam fotę, poproś i ktoś Ci to zrobi ;]
Pozdro ;]
tak wiem ale fotomontaż nie będzie tak super odzwierciedlać jak na żywo :) i boje się że mnie "photoshop" zniechęci do tego planu :)
ja mam oklejony dach folią 3M ale w czarnym kolorze, w połączeniu z czerwoną budą jest bardzo fajnie
żeby nie zakładać nowego tematu, ja mam czarną budę i planuje lusterka i tylną lotkę okleić czarnym carbonem myślicie że będzie to miało sens? Może z czasem jeszcze maskę okleję
dach oklejony wyszło całkiem fajnie choć zabawy było dużo :)
Dach w dwie osoby to jeszcze pikuś. Mnie tam parę bubli wyszło, ale z daleka nie widać. Natomiast maska to jest gimnastyka. Jako amator kleiłem ją na mokro, bo nie dawałem rady. Ale wyszła o niebo lepiej jak dach.
Dla mnie okleina carbon wygląda jak szara folia w kratkę, wyglada z dupy i nawet nie jest podobne do carbonu.
jak to się mówi o gustach się nie rozmawia jednemu podoba się to a innemu jeszcze co innego :)
Proponuję białą folię z czerwonym wschodzącym, pełnym promieni słońcem. Na całym dachu. Dla mnie miażdży suty i zakrzywia czasoprzestrzeń niczym ambery :)
Dla mnie okleina carbon wygląda jak szara folia w kratkę, wyglada z dupy i nawet nie jest podobne do carbonu.
A ja sie nie zgodzę, ale duzo zależy od jakości folii. Sam najpierw okleiłem maskę, a później jak zobaczyłem efekt, to dziabnąłem dach i tylną klapę...
W każdym razie, jak powiedział wcześniej kolega, o gustach się nie dyskutuje, chociaż nie spotkałem się w moim przypadku z krytyką, pozdro :)