Zobacz pełną wersję : Jakie nadkola do tyłu ???
Witam,
Mam pytanie odnośnie nadkoli do Hondy Civic 1,3 93r Hatchback. Z jakiego autka podejdą nadkola do Hondy Civic do tyłu ??? Z góry dziękuję za odpowiedź.
skolopendra
23-04-07, 12:27
mały fiat :aloha:
nie kombinuj tylko kup używane, albo zamów gdzieś u prywaciarza co robi nadkola ,
z reguły robią do większości aut
Dowiedziałem się ,że do mojego auta nie ma wogóle oryginalnych nadkoli do tyłu. Po co mam kupować używane z innego modelu jak mogę kupić nowe 40 zł/szt. Ok mówisz, że z małego fiata podejdą. Zakładałeś do Hondy z małego fiata nadkola ???
Tez chciałbym założyć nadkola na tył. Słyszałem, że właśnie wchodzą z malucha. Tylko pytanie które, przednie z malucha czy tylne? I całe, czy trzeba je obrobić....
chyba tylne. Obrobić pewnie trzeba bo nie będziesz miał idealnych, tak myslę. Może wypowie się ktoś jeszcze ???
Znalazłem na allegro nadkola tylne. Pytanie czy na pewno będą pasowały. Bo jednak wyszły różne serie CIVIC-ów, ja mam Noblesse i podobno takie nadkola nie pasują.
http://www.allegro.pl/item187450643_nadkola_honda_civic_tylne_.html
mozna tez tak :
http://forum.japanese-riders.pl/viewtopic.php?t=1829
To ciekawe rozwiązanie.... :)
Może ktoś się wypowie z czego jeszcze by pasowały. Albo czy zakładał ktoś nadkola z małego fiata na tył ?
ciekawe z tej aukcji ze sa robione na podtsawie oryginalnego modelu, jak w oryginalachnie bylo...
Nie odważyłbym sie kupić.... okazałoby sie pewnie że nie pasują. Może ktoś kupił takie nadkola na aukcji to niech się podzieli z nami opinią :d
ja kupiłem jakieś uniwersalne nadkola, chyba takie co do golfa 2 są i pasują bez problemu, wystarczy tylko trochę podciąć te miejsca na amortyzatory i jest gitara :). Koszt około 30 zł za sztukę.
chyba czy napewno bo to jest różnica, a nie chce kilka razy wydać po 30 zł ???
[ Dodano: Czw 26 Kwi, 2007 ]
Witam,
Kupiłem w końcu uniwersalne nadkola i obciąłem je troszkę. Teraz pasują idealnie jakby były oryginalne. Kupiłem je w Czechowicach - Dziedzicach niedaleko McDonald - firma InterDagnex.
Pozdrawiam