Zobacz pełną wersję : Probelmz pilotami do alarmu w civic...
Witam serdecznie.
Mam probelm, niedawno przestaly mi dzialac oba piloty do alarmu w mojej civic 98 rok hb, co mam zrobic, czy jest mozliwosc dokupienia samych pilotow czy tez musze wymienic caly alarm, piloty sterowaly centralnym i wl i wyl alarm, a problem byl taki, ze przyciski tak jakby sie wieszaly i same odpalaly...
Prosze o pomoc i pozdrawiam!
nowy20;);)
20-04-07, 16:07
Podczepie sie. :D Mi z kolei jeden działa, a drugi z pół no może jednego metra jak podejdę do drzwi ?? Hmmmm . Aha wymieniłem bateryjki i nic.
novykremas
20-04-07, 16:17
Jaki to alarm?
No wlasnie jutro zabieram sie za sprawdzenie jaki mam alarm, samochod mam od niedawna, gdzie na ogol znajduje sie centralka od alarmu?, papierow zadnych nie mam na alarm wiec moze cos na centralce pisze.
Dzieki i pozdrawiam!
[ Dodano: Pią 20 Kwi, 2007 ]
Jeszcze jedna sprawa, nie bede zakladal nowego tematu wiec podepne sie pod ten, jak sciagnac tapicerke z drzwi, chce sie dostac do trojkatow w slupkach ABY ZAMONTOWAC W NICH TWEETERY, 2 sprawa bede wygluszal drzwi wiec musze zdjac cala tapicerke, ile srubek ja trzyma, poki co znalazlem 2, jedna za uchwytem otweirajacym drzwi a druga w malych schoweczku w drzwiach.
P.S czy ktos z was juz kopowal dystanse do ej9 z www.powe.pl??
Prosze o info czy sa dobrze wykonane i czy warto je zamawiac??
Dzieki i Pozdrooooo
Jeszcze jedna sprawa, nie bede zakladal nowego tematu wiec podepne sie pod ten, jak sciagnac tapicerke z drzwi, chce sie dostac do trojkatow w slupkach ABY ZAMONTOWAC W NICH TWEETERY, 2 sprawa bede wygluszal drzwi wiec musze zdjac cala tapicerke, ile srubek ja trzyma, poki co znalazlem 2, jedna za uchwytem otweirajacym drzwi a druga w malych schoweczku w drzwiach.
:szukaj: :zasady:
Jak ja kocham takie odpowiedzi...
Szukalem i znalazlem przesliczne posty o montazu tweeterow w slupkach ale niestety nieznalalem nic o demontazu tapicerki...
No wlasnie jutro zabieram sie za sprawdzenie jaki mam alarm, samochod mam od niedawna, gdzie na ogol znajduje sie centralka od alarmu?, papierow zadnych nie mam na alarm wiec moze cos na centralce pisze.
Dzieki i pozdrawiam!
[ Dodano: Pią 20 Kwi, 2007 ]
Dzieki i Pozdrooooo
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=12428
mozesz juz leciec do sklepu po piffko :aloha:
Chwila, chwila, gdzie pisze cos o demontazu boczkow??
NIe ma nic:) Wiec poki co pifffka nie bedzie:)
Pozdrawiam
Chwila, chwila, gdzie pisze cos o demontazu boczkow??
NIe ma nic:) Wiec poki co pifffka nie bedzie:)
Pozdrawiam
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=15087
z tym ze to 5 a nie 6g...
:piwo:
No pol piffka juz masz:):)
Tyle ze moja to 6 gen, ale moze analogicznie sie postepuje w 6 gen tak jak w 5 gen:)
Pozdrawiam
czy zdjęcie boczków to az taka filozofia? Kilka wkrętów logiczne myślenie i po problemie....
Zrób fotke pilota i wrzuć, to po wyglądzie sie dojdzie co to za alarm. Natomiast same przyciski w pilocie można wymienić i będzie git. Na bank przestały klikać i jak lekko potrząśniesz pilotem to sie załączają albo jak naciśniesz i puścisz to nie dobija a dioda dalej się świeci w pilocie.
Prosze o instrukcje jak zalaczyc zdjecie do posta, daje przegladaj pozniej zalacz ale zdjecia sie nie pojawiaja, gdzie robie blad??...
Pozdrwiam
wydma8, czytaj regulamin działu to się dowiesz :/
Laser_1985
17-05-07, 23:35
no to też się podepne ...
Mam Hanię z centralem, czujnikami alarmu, klaksonem od alarmu i skrzyneczką pod nogami pasażera gdzie te wszystkie kable idą .... ale NIE mam PILOTA !! Czy istnieje możliwość dokupienia samego pilota ?
zależy jaki to alarm. Niestety nawet zdjęcie centralki niewiele pomoże. Większość alarmów ma możliwość doprogramowania pilota