Zobacz pełną wersję : Stuki na kierownicy pomocy!!!
Witam
od pewnego czasu stuka mi cos na kierwnicy szczególnie slychac to jak jade po wybojach i przy skreconej kierownicy heh nasze drogi...
aha zauwazylem ze kierownica ma lekkie luzy góra ,dól .Spotkal sie ktos z takim problemem???
pozdrawiam
Ja słyszałem że może to być jakaś tulejka w układzie kierowniczym ktora się wyrobiła i stuka, też mam podobnie ale jeszcze żadko to słychac, głównie przy skręconych kołach jak wpadne w dołek.
Witam
od pewnego czasu stuka mi cos na kierwnicy szczególnie slychac to jak jade po wybojach i przy skreconej kierownicy heh nasze drogi...
aha zauwazylem ze kierownica ma lekkie luzy góra ,dól .Spotkal sie ktos z takim problemem???
pozdrawiam
sprawdź końcówki drążków ...
Podlacze sie do tematu i zapytam jak zdiagnozowac luzy na maglownicy? Odkrecic koncowke drazka i szarpac reka??
Juz od dawna cos mi puka gdzies przy przednim kole. Wymienilem juz prawie cale zawieszenia i nadal puka :/
Panowie mam problem zabrałem się wczoraj za wymianę maglownicy w moim cifie ej9 i porażka,po odkreceniu dwoch śrub od osłony trzecia ktora przechodzi przez ucho w maglownicy i wkręca się w belkę kręci się razem z nakrętka w belce.Mam pytanko bo w niedzielę zamierzam się zabrać za zdjęcie całej belki bo nie widzę innej opcji czy jest może jakaś inna szansa na odkręcenie tej śruby?
witam;)
koncowki byly zmienione na poczatku nie pomoglo potem zrobilem przekladnie lozysko ... ale dalej ten sam efekt ...
pytanie co do tej tulejki??? mozna to gdzies kupic?
pozdrawiam