Zobacz pełną wersję : czegoś brak w moim D15Z6
5 dni temu kupiłem honde civic 6 gen z silnikiem d15z6 i stwierdziłem że czegoś brakuje w komorze silnika a dokładniej obok chłodnicy jest wolne miejsce. ogladam zdjęcia tego modelu i na wszystkich jest w tym miejscu jakaś inna chłodnica (tak mi się wydaje) a u mnie tego nie ma!! co to jest??
5 dni temu kupiłem honde civic 6 gen z silnikiem d15z6 i stwierdziłem że czegoś brakuje w komorze silnika a dokładniej obok chłodnicy jest wolne miejsce. ogladam zdjęcia tego modelu i na wszystkich jest w tym miejscu jakaś inna chłodnica (tak mi się wydaje) a u mnie tego nie ma!! co to jest??
parwdopodobnie klimatyzacja....(to znaczy jej chlodnica)
ale jakbys zaznaczyl na jakims zdjeciu byloby nam latwiej...
a już myślałem że to coś innego :) fakt klimy akurat nie mam chociaż to dziwne bo poza tym jest bogate wyposarzenie. a może ktoś wie czy dużo jest pracy żeby założyć klime i jaki jest koszt??
Jak cos to mam do sprzedania pompe klimatyzacji z d15z6 z 99r ziom :)
marcin EZG
28-02-07, 19:09
pompe do klimatyzacji?a co to jest :bicie: chodzi ci o spręzarke klimartyzacji
montaz klimy do tanich nie nalezy ,tanszy szyberdach :d
pompe do klimatyzacji?a co to jest :bicie: chodzi ci o spręzarke klimartyzacji
Brawo Einsteinie. Dobrze, ze to napisales bo by sie czlowiek nie domyslil, ze o to mi chodzi :ścianaaa:
Hikiel napisał
Brawo Einsteinie. Dobrze, ze to napisales bo by sie czlowiek nie domyslil, ze o to mi chodzi :ścianaaa:[/quote]
jeśli o mnie chodzi to bym się domyślił wkońcu skończyłem technikum samochodowe