PDA

Zobacz pełną wersję : ringi black czy chrom?

sivy
16-02-07, 14:40
siemka! pomóżcie mi wybrać bo mam straszny dylemat... nie wiem co bedzie lepiej pasowało black ringi czy chrom? mam civica hb kolor niebieski. pozdrawiam

KuBiK
16-02-07, 14:50
tieesto ma niebieskiego civica z czarnymi i ladnie to wyglada ale wiadomo co czlowiek to inny gust wazne aby tobie sie podobalo

sivy
16-02-07, 17:34
własnie mam dylemat:/ bo obydwie wersje mi sie podobają tylko nie wiem które bardziej:/

marcin_g2
16-02-07, 19:43
czarne wygladaja super

Dareko87
16-02-07, 19:49
według mnie czarne

pozdro

NoFear
16-02-07, 20:23
czarne bardziej rzucają sie w oczy....czyli sa bardziej niecodzienne ale patrzac z punktu prawa jesli bardziej rzuci sie policji w oczy i trafisz na upierdliwego psa to ****ie dowod jesli niedziesz miał atestu pozdr

Dareko87
16-02-07, 22:39
kto sie przyczepi do swiateł heh

sivy
17-02-07, 11:10
właśnie jak mi sie psy dowala do czarnych...:/a do chromów to może nie, bo policjanci nie wszyscy sa bystrzachami :) i teraz nie wiem , czekam na dalsze opinie

RDK
17-02-07, 11:21
z tego co wiem to:
felgi masz srebrne
na tyl przyjdą red/white'y
kierunku z przodu sa oryginalne
boczne kierunki są białe

do takiego zestawienia srebrne beda pasować, czarne również... ale decyzja nalezy do Ciebie :hinczyk:

tieesto
17-02-07, 11:22
Dareko87,
regulamin kolego!

srebrne są takie zwykłe bardziej, czarne bardzie kozackie!
Co do policji to jak sie będą chcieli przyczepić to sie przyczepią nawet do atestu bandażu w apteczce!
tak jak u mnie to jeszcze nie zdążą dojść do przednich lamp bo już mi zdążą zabrać za wydech czy za szyby! więc o czym rozmowa??

sivy
17-02-07, 12:15
a ja na wydech mam atest z ultera a szyby mam tylko tylne zgodze sie ze czarne sa bardziej kozacki alemi sie nie uśmiecha jak zabiorą mi dowód:/
P.S. a co soe dzieje w momencie zabrania dowodu?? co musze zrobić aby go odzyskać??

Roslina
17-02-07, 12:24
chromy wogole mi nie pasuja..... nie przy tej wielkosci samochodzie. Ja bym wzial czarne. Jak pies bedzie chcial sie do czegos przyczepic to i tak to zrobi....

Holek1984
17-02-07, 12:45
Moze ja sie wypowiem... miałem czarne (stłuczka) i teraz mam chromy... Chromy zdecydowanie fajniej wygladaja i do tego swieca lepiej i to sporo (moze to kwestia ze sa lepszej jakosci). A co do czarnych to mnie dwa razy kontrolowali i nikt sie do swiatel nie doczepił. Pozdro

tieesto
17-02-07, 14:04
do tego swieca lepiej i to sporo (moze to kwestia ze sa lepszej jakosci).
to że lepiej świecą to sie moge zgodzić bo jest dodatkowy odbłyśnik do sooczewki ale czy są one lepiej wykonane to bym polemizował!

jak Ci zabiorą dowód to bo paru tygodniach odbierasz dowód w wydziale transportu miejskiego w Twoim mieście po okazaniu papierku ze stacji diagnostycznej.
koszta to 20zł przegląd dodatkowy, 5zł znaczek skarbowy i detuning na czas przeglądu lub darowizna w wysokości Xzł dla diagnosty! :D

Dareko87
17-02-07, 15:12
moim zdaniem nie ma sie czym przejmować jeżeli ci się bardziej czarne podobają kup czarne jeżeli srebrne kup srebrne ale jak dla mnie to czarne są o wiele lepsze. Srebrne mi się w ogóle nie podobają :)

pozdro

pirat
17-02-07, 16:41
jak kupisz srebrne, i Ci sie jadnak nie spodoba to je rozkleisz i zetrzesz sreberko :)

Octane
17-02-07, 21:07
zdecydowanie czarne, a czemu niby lepiej swieca ze sresbrnym wkladem? przeciez to to samo tylko rozne kolory wykonczenia :)

Toniu
17-02-07, 21:44
bierz czarne
widzialem takie i takie i czarne bardziej mi sie podobaja

sivy
17-02-07, 23:45
widziałeś takie w niebieskiej??? bo ja widziałem tylko czarne u tieesto i srbrne u nofeara ale z bad look'em, nie wiem wciąż które wybrać:/

tieesto
18-02-07, 12:45
i takie i takie są ładne, zależy co planujesz do tego dołączyć, jeśli chcesz zrobić bardzo "czysty samochód wsadż białe, jeśli chcesz bardziej ciemny kup czarne! proste!

sivy
18-02-07, 12:54
chyba wezme chromy jednak, bo w boczkach bedą clear i z tyłu też clear red white i felgi mam srebrne ładnie świcące sie :D tak więc chyba srebrne ringi bedą ;) Pozdro i dzieki za porady!! :)

RDK
19-02-07, 00:57
chyba wezme chromy jednak, bo w boczkach bedą clear i z tyłu też clear red white i felgi mam srebrne ładnie świcące sie :D tak więc chyba srebrne ringi bedą ;)

z tego co wiem to:
felgi masz srebrne
na tyl przyjdą red/white'y
kierunku z przodu sa oryginalne
boczne kierunki są białe

do takiego zestawienia srebrne beda pasować,

:agent:

sivy
20-02-07, 20:23
ziom z HTK miałeś racje :D