Zobacz pełną wersję : nie moge odkręcić świec w d13b2 1.3
nie moge gdkręcić świec w B13b2 1.3,a dokładnie to kręce świece i tak ciężko się odkręca zrobiłem 2 obroty i kumpel mi powiedziałze moge wykręcić gwint z głowicy prawda czy nie? A jak bym popsikał WD-40 to pomoże bo nie wiem czy można tak robić?te świecechyba od nowości nie były zmieniane:D
poradcie co mam zrobić żeby nie zepsuć?
Może się zdarzyć że świeca wykręci się z gwintem.Zostaje wtedy tulejowanie lub drugi łeb
Obawiam się że odrdzewiacz wiele nie pomoże ale spróbuj napsikać sporo i zostawić na noc.
a nie zapali się albo nie wyrządzi żadnych szkud
Nie zapali sie a "szkud" na pewno nie wyrzadzi;-)
nie moge gdkręcić świec w B13b2 1.3
A jakie zamontowałeś przy takim SWAP'ie ??
Wojtek Marki
03-03-11, 07:24
świece wykręcamy na dobrze rozgrzanym silniku [1/3 w lewo,1/5 w prawo],a wkręcamy na chłodniejszym,wiele razy tak wykręciłem na zasadzie [panie,świecy nie moge odkręcić].powodzenia
nie moge gdkręcić świec w B13b2 1.3
Zdajesz sobie sprawę że taki silnik nie istnieje? Spróbuj odkręcić na rozgrzanym tak jak ktoś już pisał.
poprawiłem temat, później będzie, że wyszukiwarka głupoty znajduje ;P rozgrzany silnik i jazda, powinno się udać. W moim d15b2 męczyłem się parę godzin z jedną, ale w końcu poszła :cool: