Zobacz pełną wersję : Pytanko o nadkola tył
Chodzi mi o to czy do hondy civic 1992-95 sedan beda pasowac nadkola tylne od hondy sedan 1997.Do tamtego rocznika nie mozna dostac a do tego nowszego sa i byc moze ktos z was bedzi cos ciekawego na ten temat wiedział.
szukałeś w BHMD ? tam mają tzw wycinki nadkoli (jeżeli chodzi Ci o kwestie rdzy)
Tylko nie wiem czy do żabki mają :?
jak dobrze pamiętam to eVok znalazł na giełdzie w Słomczynie do 5gen, po niewielkich przeróbkach pasowały, z 6 gen też ktoś zakładał i też prawie pasowały :D uzupełnij profil, to będziemy wiedzieli czy Słomczyn jest w zasiegu wyprawy po nadkola :evil:
no właśnie znalazłem,tylko te które siostra kupiła do 5g 3d po niewielkich przeróbkach pasowały a mi wcisneli chyba od sedana bo przymierzałem do cifa Furiousa i coś nie bardzo pasowały :sad: muszę jeszcze raz przymierzyć do cifa 3d i do sedana żeby mieć 100% pewnosci od czego one są mówię cały czas o 5 generacji
Kurna chłopaki konkretnie chce HANI załozyc te nadkola.Dajcie konkretne namiarki
namiar?proszę bardzo: giełda samochodowa w Słomczynie koło Grójca czynna w każdą niedzielę od rana do ok.14 ,cena za dwa nadkola na tył 30 zł
dzisiaj byłem na słomczynie i są nadkola ale za to nie widziałem zadnego civika
:sad:
nie widziałem zadnego civika
bo to jest towar deficytowy :D
We wroclawiu tez sa na gieldzie koles ma szt za 35 zł sam szukalem i pytalem. Do przodu sa idelanie dopasowane za to do tylu do lekkiej przerobki ale bez problemu da sie zamontowac.
Koles stoi zaraz po lewej stronie jak sie wchodzi glownym wejsciem na plac z samochodami.
Prawdopodobnie w nastepna niedziele jade kupic dla siebie albo za 2 tygodnie zalezy od lakiernika kiedy sie za autko wezmie.
Pozdrawiam SAJENS
ja kupilem do 96-00 w firmie ADMAL z wawy na tyl sa do lekkiej przerobki ale to lekkiej... z trgo co patrzylem...