PDA

Zobacz pełną wersję : Wypadek :(((((

kicibobek
31-01-07, 20:07
Witam. DZis mialem nieszczesny wypadek. Rachunek koncowy: roz*****a chlodnica, spojler do wymiany, lewe swiatlo, maska rpzednia :( ogolem hujnia. Pisze do Was w szczegolnosci toruniakow, zby polecili mi mechanika ktory zna sie dobrze na hondach dobrze mi ja zrobi i jakies oferty czesci uzywanych interesuje mnie maska swiatlo i spojler. Czekam na odpowiedzi. Mzoe zrobimy jakas mala zrzute :p na mnie bo przeraza mnie to wszystko bo nie mam ac i musze wszystko z wlasnej kezeni piokryc. Aha i jaka ta chlodnice mam zakupic jakas nazwa i maska prosze o wszystie porady ktore mi pomoga

Koser
31-01-07, 20:22
moja porada : maciekxxx jak ccu i inni na tym forym handlują urzywany częsciami, zgłoś się do nich.

murgrabia
31-01-07, 21:09
maciekxxxx@poczta.onet.pl, gg4820775, tel.511795901 ma troche gratów m polecam też motoquest@orange.pl, kontakt@hondatanio.pl, slawko12345@op.pl i allegro ja tam kupiłem wszystkie części do hani nawet tanio polecam tych gości wyżej. ;) Jak się ma czas poszperać a wysyłka wcale nie taka droga jak się wydaje np:za wysyłkę maski dałem 30 zeta ja przed miesiącem miałem to samo maska zderzak lampa chłodnica i wyciąganie przodu droga impreza 2200 lepiej uważac bo blacharka kosztuje właśnie dziś po miesiącu odebrałem autko wygląda jak talala tylko fotele przednie muszę jutro zrobić bo się poskładały i mi się nie wygodnie jezdzi

sunnboy
31-01-07, 21:34
:/ ...juz Ci pisze,,,
torun
blacharstwo pojazdowe Grzegorz Jaworski ul Mazowiecka 48 ..polowa Hond z Torunia tam wlasnie sie sklada
..mechanika...na Grudziadzkiej..dokladny adres mam na oprawce od rejestracji :speszony: sprawdze jutro...firma nazywa sie VTec,,
jeszcze mam kumpla na Sobieskiego ale adres tez juto jak cos...w tych warsztatch pracuje ludzie ktorzy pracowali w salonach Hondy..polecam

...co do czesci to w Bunkrze u Dziegla kolo cmentarza centralnego...

RDK
01-02-07, 14:24
Witam. DZis mialem nieszczesny wypadek. Rachunek koncowy: roz*****a chlodnica, spojler do wymiany, lewe swiatlo, maska rpzednia :( ogolem hujnia. Pisze do Was w szczegolnosci toruniakow, zby polecili mi mechanika ktory zna sie dobrze na hondach dobrze mi ja zrobi i jakies oferty czesci uzywanych interesuje mnie maska swiatlo i spojler. Czekam na odpowiedzi. Mzoe zrobimy jakas mala zrzute :p na mnie bo przeraza mnie to wszystko bo nie mam ac i musze wszystko z wlasnej kezeni piokryc. Aha i jaka ta chlodnice mam zakupic jakas nazwa i maska prosze o wszystie porady ktore mi pomoga
maska około 400zł, chłodnica nowa 70zł, lampa jakies 50-80zł, pewnie pogiął się pas przedni wiec niewiem czy bedziesz prostować czy bedziesz wymieniał, serwis nazywa sie VTEC miesci sie na grudziądzkiej... jadąc w strone miasta z łysomic mijasz krzyżówkę polnej (jedziesz grudziądzką) i skrecasz za przystankiem w prawo zaraz za salonem chevroleta (sa tam również reklamy myjni) niewiem czy ci go polecić, bo najtańszy on nie jest... chłodnica do najzwyklejsza do eg4 (1.5) bez problemu dostaniesz, ja za 70zł kupiłem ładną czarną japońską jakąś. ogólnie powodzenia, nie rób u jakiegoś pana Zdzisia w szopie bo jak Ci poskłada auto to bedziesz płakał. poza tym zwróc uwagę na prostowanie (lub wstawianie na nowo) pasa przedniego. rozumiem ze jest pogiety skoro chłodnica poszła sie walic, a znajduje sie za pasem. jak Ci zle spasują to bedziesz miał szpary miedzy lampami zderzakiem a błotnikami

powodzenia.
jakby co to wejdz na www.hondatorunklub.pl (wejdz na forum) i tam z nami gadaj na temat szczegółów :agent:

Sławek
01-02-07, 15:01
chłodnica nowa 70zł
270zł :bicie:

Kuba_coupe
01-02-07, 18:14
wez poszukaj w necie czesci powinno byc najtaniej :]

P.S.
poprzedni wlascicel :]

gg 6672124

Holek1984
01-02-07, 19:47
hej - miałem ostatnio podobna przypadłosc;/ lampa, błotnik, zderzak, maska... nabyłem czesci przez to forum i przez allegro. Zderzak ok 220 zł, maska 350, błotnik 150.. .pozdro

Kuba007
01-02-07, 19:47
wez poszukaj w necie czesci powinno byc najtaniej :]

P.S.
poprzedni wlascicel :]

gg 6672124

teraz kolizja a kuba_coupe tak o nia dbal.... byla dopieszczona na cacy :afro: