PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z lampa

krzysiek civic
15-02-11, 21:13
Eh w skrocie stałem ostatnio na parkingu i rano wychodze i ktos mi musial delikatnie stukknac w tylna lampe...mam tylne lampy lexus style i kurde jak by ten kawalek szkielka ( tworzywa) lezal to bym to skleil ale nie ma go i wkurza mnie ze musze tak jezdzic..i mam pytanie czy mozna dostac sam taki plastik w całym elemencie jakos??czy jedynie cała lampe trzeba kupic z powodu takiej pierdoły
Tutaj wrzuciłem zdiecie pogladowe z tym ze lampa z preludy na czarno narysowałem element ktory pekł po puknieciu i sie zgubił...dostane gdzies w całosci to??czy co mam zrobic?
http://img207.imageshack.us/i/lampa.png/

Piotrek_87
16-02-11, 20:59
Myśle, że nie kupisz samego szkiełka, bo raczej nie będzie opłacało się nikomu rozbierać i sprzedawać lampy na części (bo co zrobi z resztą lampy jak kupisz szkiełko?).
Poszukaj gdzieś na aukcjach, pobliskich szrotach itp. Może ktoś będzie miał taką lampę (choćby uszkodzoną) to kupisz w całości i potem weźmiesz sobie z niej tylko potrzebny element.
Ja bym jednak kupił i zmienił na oryginalne lampy, bo lepiej wyglądają. Ale to tylko moje zdanie... :)