Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 114

Wątek: skrzynia Hybrydowa

  1. #11
    Nierzetelny sprzedawca Awatar qrzej25
    Dołączył
    Nov 2007
    Imię
    Marcin
    Auto
    EG4 ;)
    Skąd
    PIASECZNO
    Posty
    31

    Domyślnie

    Tak tak sorry. Oczywiscie i jasne ze I jest identyczna w kazdej seri D od IV do VI gen. civic.oprucz RTSI ale to juz inna bajka.Pozdr.

  2. #12
    Użytkownik Awatar Mateussssz
    Dołączył
    Mar 2007
    Skąd
    Krosno
    Posty
    65

    Domyślnie

    mam silnik d16y8 i chcialbym zalozyc hybrydowa skrzynie!! Pytanie z ktorego silnika tz z jakim oznaczeniem najlepiej przelozenia sie nadaja i jaki jest koszt zlozenia takiej skrzyni!! Ktore przelozenia moge z mojego silnika zostawic!!??

  3. #13
    Użytkownik Awatar kenny
    Dołączył
    Dec 2004
    Imię
    Michał
    Auto
    Subaru
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    7,299

  4. #14
    Użytkownik
    Dołączył
    Mar 2008
    Skąd
    Gdańsk
    Posty
    79

    Domyślnie

    a co dokladnie trzeba szlifnac w tym 4 biegu ?

  5. #15
    Użytkownik Awatar rrafalk
    Dołączył
    Feb 2009
    Imię
    Rafał
    Auto
    ATR
    Skąd
    Ostrołęka
    Posty
    124

    Domyślnie

    mam pytanie odnośnie hybrydowej skrzyni w moim b7 mam skrzynie od crx-a z silnikiem d16z5 czy biegi z tej skrzyni podejdą do hybrdy bo czytałem że nie każda skrzynia z crx-a jest dobra

  6. #16
    Użytkownik Awatar Misiekemeryt160
    Dołączył
    Aug 2008
    Imię
    Łukasz
    Auto
    Mazda MPS
    Skąd
    NDZ / SK
    Posty
    1,089

    Domyślnie

    jeśli to skrzynia L3 to podejdą
    Ostatnio edytowane przez Misiekemeryt160 ; 21-05-09 o 00:24

  7. #17
    Oczekujący Awatar qba1983
    Dołączył
    Jan 2006
    Imię
    dynamodruk.pl
    Auto
    MB3 D15Z8/OIT
    Skąd
    Łódź
    Posty
    2,299

    Domyślnie

    skrzynka z d16z5 to jest wlansie ta ktora szukales i ktora jest ci potrzebna
    tylko kolo 4 biegu musisz zmodywfikowac... trzeba zebarc milimetr czy dwa po wewnetrznej

  8. #18
    Użytkownik Awatar rrafalk
    Dołączył
    Feb 2009
    Imię
    Rafał
    Auto
    ATR
    Skąd
    Ostrołęka
    Posty
    124

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez qba1983 Zobacz posta
    skrzynka z d16z5 to jest wlansie ta ktora szukales i ktora jest ci potrzebna
    tylko kolo 4 biegu musisz zmodywfikowac... trzeba zebarc milimetr czy dwa po wewnetrznej
    Dobra dzieki kolego bede kombinował bo mam skrzynie właśnie taką od crx-a no i drugą od b7 także na toczenie bedzie czas no i zawita gotowa do mojej hanki jeszcze tylo zamach odchudzić i sprzęgło zmodyfikować prawdopodobnie zrobie spieka

  9. #19
    Użytkownik Awatar pit
    Dołączył
    May 2007
    Skąd
    Piaski
    Posty
    154

    Domyślnie

    a kto mi powie jakie FD jest w skrzyni z CRX z silnikiem D16z5 bo w wykazie nie ma tego podanego..

    aha i mógłby ktoś dokładniej wytłumaczyć który od której strony dokładnie stoczyć 4bieg z rexa...i ile..??
    Ostatnio edytowane przez pit ; 09-06-09 o 01:44

  10. #20
    Nierzetelny sprzedawca Awatar qrzej25
    Dołączył
    Nov 2007
    Imię
    Marcin
    Auto
    EG4 ;)
    Skąd
    PIASECZNO
    Posty
    31

    Domyślnie

    Przelozenie w Rexie jest 3,888 a zebrac musisz od strony synchronizatora wewnatrz otworu i heszcze 0,4mm z wysokosci trybu bo po zlozeniu nie bedzie chcial sie krecic lekko.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •