Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Światła wewnętrzne

  1. #1
    Użytkownik
    Dołączył
    Aug 2019
    Posty
    3

    Domyślnie Światła wewnętrzne

    Siema mordy, jestem nowy na forum i sorki jak gdzieś zle wrzucam posta. Mam pytanie odnośnie świateł wewnętrznych, a mianowicie jak otwieram drzwi to nie świecą. Może ktoś miał podobny problem i wie jak to naprawić. Pozdrawiam

  2. #2
    Użytkownik
    Dołączył
    Jul 2018
    Auto
    EH1 RTSi D16Z7T
    Skąd
    SCI
    Posty
    18

    Domyślnie

    moze przelaczyles lampe na suficie? ewentualnie sprawdz na drzwiach czujnik otwierania drzwi, moze sie przycial i został w srodku. Albo zarówka mogla sie po prostu spalić

  3. #3
    Użytkownik
    Dołączył
    Aug 2019
    Posty
    3

    Domyślnie

    Sprawdzałem, żadne świtało wewnętrzne w środku nie działa

  4. #4
    Użytkownik Awatar MikeFoto
    Dołączył
    Aug 2008
    Imię
    Mike
    Auto
    FK2 R18
    Skąd
    www.mikefoto.pl
    Posty
    6,066

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez vip3k Zobacz posta
    Sprawdzałem, żadne świtało wewnętrzne w środku nie działa

    Bezpieczniki i żarówki sprawdzone ?

  5. #5
    Użytkownik
    Dołączył
    Aug 2019
    Posty
    3

    Domyślnie

    Tak

  6. #6
    Moderator Awatar Infi
    Dołączył
    Apr 2007
    Imię
    Infi
    Auto
    FN2 K24
    Skąd
    PL
    Posty
    2,779

    Domyślnie

    modul micu pewnie sie sypnal, musialbys sobie sprawdzic bledy hdsem bo raczej z poziomu kostki bt nic nie zobaczysz, u mnie micu glupial jak mialem luzna wtyczke poduszki pasazera i czasami wywalala blad SRS i jakos to wplywalo na micu i kabinowe czasami nie dzialaly.

  7. #7
    Użytkownik Awatar TRAFO
    Dołączył
    Aug 2010
    Auto
    FK2 R18A2
    Skąd
    Kraków
    Posty
    1,123

    Domyślnie

    Zaczął bym od początku - sprawdzenie miernikiem a nie żarówkami czy jest napięcie na stykach żarówek w lampach.
    Miernikiem a nie na oko sprawdził bym bezpieczniki i czy w gniazdach bezpieczników pojawia się napięcie.
    Podpiął bym woltomierz pod wyjścia z MICU i sprawdził czy wysyła napięcie do sterownia lampkami.
    To pozwoli jednoznacznie stwierdzić gdzie jest problem.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •