Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: D14A8 nie odpala

  1. #11
    Przyjaciel CKP Awatar kazik2_h9w3
    Dołączył
    Dec 2009
    Imię
    Karol
    Auto
    EK3 B18
    Skąd
    Łódź
    Posty
    4,966

    Domyślnie

    Piszesz ze aparat sprawdzony ale sprawdzales fizycznie czy jest iskra??
    A moze immo czy alarm robi psikusa

  2. #12
    Użytkownik Awatar kamil39
    Dołączył
    Dec 2011
    Imię
    kamil
    Auto
    EG5
    Skąd
    Bieruń
    Posty
    3,577

    Domyślnie

    Ja bym podmienił aparat(będziesz szukac i szukac i wkoncu i tak podmienisz aparat), przechodziłem to ostatnio, byłem pewny, ze nawalila cewka, podmienilem- nic, no to moduł - zmienilem na inny sprawny i odpaliła na 2 cylindry, wqriwilem sie i podmienilem caly aparat i odpalila od razu.

  3. #13
    Użytkownik Awatar rooter666
    Dołączył
    Jul 2008
    Imię
    Marek
    Auto
    EJ9 D14A3 LPG Stag
    Skąd
    Toruń
    Posty
    828

    Domyślnie

    jak ma kompresje i iskre to na plaka powinien odrazu zapalić i będzie jasne czy aparat sprawny.

  4. #14
    Użytkownik
    Dołączył
    Nov 2017
    Imię
    Mariusz
    Auto
    EJotka 9
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    16

    Domyślnie

    Iskra oczywiście jest .Alarmu nie posiadam .Kompresji nie mam czym sprawdzić akurat. Z tym aparatem wyszedłem z załozenia ze lepiej mieć sprawdzony swój bo z zamówionym używanym to tez moze być róznie

    Tu jest pytanie bo jeśli jest tak że mam tylko słupek z D14A8 a reszta osprzętu wraz z aparatem jest od D14A3 .To czy aparaty są takie same?

  5. #15
    Użytkownik Awatar xxxCHADZIAxxx
    Dołączył
    Mar 2013
    Imię
    Mateusz
    Auto
    CIVIC EK3
    Skąd
    Mirzec
    Posty
    487

    Domyślnie

    Tego nie sprawdzisz pod blokiem musisz to sprawdzic maszynnowo

  6. #16
    Użytkownik
    Dołączył
    Nov 2017
    Imię
    Mariusz
    Auto
    EJotka 9
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    16

    Domyślnie

    Myślę że do pomiaru potrzebuje tylko manometru i nie ważne czy pod blokiem ,ale to w dalszej kolejności .

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •