Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Termometr w 5d

  1. #1
    Użytkownik Awatar Pawcio87
    Dołączył
    Jan 2013
    Auto
    Civic D14Z4 5d 99
    Skąd
    Chełm
    Posty
    100

    Domyślnie Termometr w 5d

    witam ma ktoś w 5d jakis termometr zmodzony z innego auta? lub cos przymodzone z obecnie dostepnych na rynku zeby pasowal w konsole?

    cos w ten desen
    akurat przyklad z opla astry g

    Ostatnio edytowane przez Pawcio87 ; 30-11-14 o 10:25

  2. #2
    Użytkownik Awatar Poll
    Dołączył
    Sep 2011
    Auto
    PUG 407sw
    Posty
    4,610

    Domyślnie

    A komputerek telwis nie ma termometra? Niech jakiś posiadacz się wypowie ; P

  3. #3
    Użytkownik Awatar MichałCK
    Dołączył
    Jul 2012
    Imię
    Michał
    Auto
    MB1 D16Y2
    Skąd
    Kielce
    Posty
    2,457

    Domyślnie

    Też chciałbym zamontować u siebie termometr, trzeba się porozglądać może jakieś były w Accordzie albo Legend ;p
    dlaczego te czubki z Hondy o tym nie pomyśleli gdy już większość aut do o koła z tych roczników miała termometr..
    Tak poważnie to chyba najlepiej będzie kupić UKP Telwis gdzie jest już wszystko co uszczęśliwia nasze problemy.

  4. #4
    Użytkownik Awatar Poll
    Dołączył
    Sep 2011
    Auto
    PUG 407sw
    Posty
    4,610

    Domyślnie

    A brak info o wlączonych światłach w hondzie? ; DD

  5. #5
    Użytkownik Awatar jarossis
    Dołączył
    Nov 2013
    Imię
    Jaromir
    Auto
    MA9 D15Z3
    Skąd
    Warszawa
    Posty
    533

    Domyślnie

    Ja w climatronicu mam termometr

  6. #6
    Użytkownik Awatar Pawcio87
    Dołączył
    Jan 2013
    Auto
    Civic D14Z4 5d 99
    Skąd
    Chełm
    Posty
    100

    Domyślnie

    szukam tanszego rozwiaznia niz komputerek

    duzo jest zabawy z ogarnięciem samego klimatronika z zs? bo tez myslalm o tym rozwiązaniu

  7. #7
    Użytkownik Awatar MichałCK
    Dołączył
    Jul 2012
    Imię
    Michał
    Auto
    MB1 D16Y2
    Skąd
    Kielce
    Posty
    2,457

    Domyślnie

    Ja też o tym myślałem, chciałbym coś takiego u siebie mieć z chęcią zamontuje jeżeli jest ktoś na tym forum kto mi w tym pomoże od a do z
    a Climatronic wiadomo większe koszta trochę niż Telwis ;p najlepiej mieć Telwis + Climatronic

  8. #8
    Użytkownik Awatar Pawcio87
    Dołączył
    Jan 2013
    Auto
    Civic D14Z4 5d 99
    Skąd
    Chełm
    Posty
    100

    Domyślnie

    jarossis jak wyglada sprawa podlaczenia takiego panela?

  9. #9
    Użytkownik Awatar Jedras
    Dołączył
    Jan 2012
    Imię
    Andrzej
    Auto
    VTI B20Vtec
    Skąd
    Sokołów Młp
    Posty
    3,281

    Domyślnie

    Panowie apropo termometru... Macie pomysł gdzie dać czujnik bo ja już pomysłów nie mam... Dałem teraz przed chłodnice i podczas jazdy jest oke ale jak tylko wyłączę silnik to temp idzie sobie systematycznie w górę no bo widomo... Chłodnica jest też nagrzana itd.. Najlepszym wyjściem to będzie chyba przeniesienie poza komore silnika no ale gdzie? W lusterko nie chce pchać bo w przyszłości będzie montowane podgrzewanie i nie zmieści mi się tyle kabli.. Pomysły jakies?

  10. #10
    Użytkownik Awatar Poll
    Dołączył
    Sep 2011
    Auto
    PUG 407sw
    Posty
    4,610

    Domyślnie

    A w drzwi?

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •