Jeśli ktoś szuka zakładu w Krakowie to ja polecam firmę G.E.G. tu macie link http://www.geg.vel.pl/kontakt.html
Chłopaki angażują się w pracę i dbają o klienta. Nie obyło się bez komplikacji, ale to już wina dostrojenia instalacji, co wychodzi dopiero w trakcie użytkowania.
Po telefonie do Rafała, jako że pamiętał, że samochód użytkuje codziennie i samochodu zostawić nie mogę, a problem występował na zimnym silniku, od razu zaproponował, że to On do mnie przyjedzie w sobotę. Szczerze to z takim podejściem do klienta nie spotkałem się. Jak opowiadałem znajomym o tym, to mówili "a ile ta przyjemność będzie Cię kosztować?"
W sumie to sam później zastanawiałem się nad tym. Koszt regulacji wyniósł mnie Uwaga.... "Dziękuję" A na pytanie ile płacę Rafał odpowiedział: "Nic, ja Ci mówiłem, że masz u mnie 2 lata gwarancji"
A co najlepsze po opisaniu Rafałowi w czym tkwi problem. Przejechaliśmy się, w celu regulacji instalacji i chciałem pokazać, że jest coś nie tak i choć się starałem udowodnić, że jest kicha, to niestety, nie miałem okazji, bo Rafał już pozmieniał wszystko tak, że nie było się do czego przyczepić.
Teraz po dostrojeniu Civic chodzi super
Widać, że Pan Rafał lubi to co robi, że temat instalacji gazowych to jego pasja. Zna się na tym i nie próbuje klienta zbyć byle jaką bajką. A instalacja jest założona tak, żeby klient był zadowolony, a jak jest coś nie tak, to wszystko jest na głowie Rafała.
Aha... przypomniałem sobie... wlew gazu przy wlewie był zrobiony w cenie instalacji, w innych zakładach kazali sobie płacić nawet 100zl. Nie wiem za co...?
Moja opinia opiera się na doświadczeniach zdobytych po przejechaniu na tej instalacji ponad 2000 km.
Samochód Civic 1.4 is 96r
Instalacja:
Komputer - Stag 300-4 plus
Reduktor - Tomasetto Alaska
Wtryskiwacze - Hana H2000
A to wszystko za rozsądną cenę, nawet załapałem się na promocję:P
Także POLECAM wszystkim zakład w KRAKOWIE G.E.G. przy ul. Darwina 68a.
P.S. Chociaż reklamą odwdzięczę się za to poranne zerwanie z łóżka w sobotni poranek wolny od pracy
P.S. Jak ktoś chcę o coś spytać to chętnie służę pomocą