Gdzie jest umiejscowiony silniczek tylnego spryskiwacza? Nie działają mi spryskiwacze z tyłu i podejrzewam, że po prostu silniczek się zepsuł
Gdzie jest umiejscowiony silniczek tylnego spryskiwacza? Nie działają mi spryskiwacze z tyłu i podejrzewam, że po prostu silniczek się zepsuł
z PRZODU , tam gdzie jest zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy. pompki są na jego dole.
http://www.japancars.ru/cat/honda/in...nplblk=B__1501
cz. nr 3.
Witam
Przedwczoraj wyjalem akumulator z mojego EJ6. Po wlozeniu go z powrotem zaczal mi sie caly czas swiecic check engine. Myslalem ze to moze od sondy lambda dlatego rozczepilem na chwile kostke i podlaczylem z powrotem. Blad zniknal tego dnia ale nastepnego dnia znowu sie zaswiecil. Oprocz swiecacego checka zauwazylem tez ze podczas postoju obroty silnika spadaja mi ponizej 1000 gdzie zawsze bylo powyzej. Wie ktos moze o co moze chodzic?
Pozdrawiam
Na postoju obroty powinny być w granicach 850 obr/min. A czemu się check świeci to nie wiem.
Obroty zawsze mialem w granicach 1200 wiec mnie to zdziwilo
w sedanie łatwo bo plastik ze słupka tylko ściągasz w hatchu ciężej, a o co chodzi nie zwijają się to silikonem w sprayu poleć i wymyj je trochę
Ostatnio edytowane przez miles ; 01-12-11 o 19:47
Albo: pytania, odpowiedzi - VI gen EJ/EK . Bo angielki mają osobny temat.