Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: nie działający prędkościomierz...

  1. #1
    Użytkownik
    Dołączył
    Apr 2011
    Imię
    Kuba
    Auto
    Civic V d13b2
    Skąd
    Białogard
    Posty
    28

    Domyślnie nie działający prędkościomierz...

    witam, otóż mam taki problem że kolega mój sprawdzał(poprowadził kable i sprawdzał działanie we wnątrz kabiny), czy działa mi wentylator bo wogóle się nie załączał i poprowadził 2 kable do kabiny i podłączył pod włącznik, gdy włączył wentylator zadziałał ale zrobiło się zwarcie, po tym przestał działać prędkościomierz, działają wskaźniki i podświetlanie a nawet w liczniku nie nabija km, czym to może być spowodowane?? może odpowiada za to jakiś bezpiecznik?? wyjeżdżam o 5 rano do pracy iwracam ok 20 więc proszę co to może być bo nie mam za bardzo czasu rozbierać kokpit itp i dochodzić co jest przyczyną, z góry dzięki i pozdrawiam

  2. #2
    Użytkownik Awatar zakit
    Dołączył
    Aug 2009
    Imię
    Mateusz
    Auto
    Silvia S12/Laguna
    Skąd
    Szczecin
    Posty
    3,751

    Domyślnie

    najpierw to sprawdz bezpieczniki, a potem ew wymien vss.

  3. #3
    Użytkownik
    Dołączył
    Apr 2011
    Imię
    Kuba
    Auto
    Civic V d13b2
    Skąd
    Białogard
    Posty
    28

    Domyślnie

    mógł pójść czujnik?? a wktórych bezpiecznikach od wewnątrz z boku otwierania maski czy pod maską??

  4. #4
    Użytkownik Awatar skolopendra
    Dołączył
    Jun 2006
    Imię
    ダレ
    Auto
    Ej9-B18 T
    Skąd
    nowa huta
    Posty
    10,443

    Domyślnie

    miernik w rękę i leć po kolei

    ............ już byś znalazł ...

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •