Zobacz pełną wersję : Mugen knob.
Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy ten knob jest w miarę "wygodny" bo szczerze to wygląda ok i się waham w tej kwestii czy to będzie znośne w praktyce ....
http://www.jhpusa.com/store/pc/catalog/mugen/mugen.forumlaknobs_d.jpg
w zimę mrozi, w lato grzeje, na tej gałce śmigają geje;)
wszystko w temacie
Głównie obawiam się właśnie tego że taki materiał ma dużą zdolność adaptacji temperatury i chyba masz racje .
freelanc3r
03-02-11, 14:16
Nie pamieta jka w V genie, ale w Del Solu mi sie swietnie zmienia biegi. W zime to i tak wszystko jest zimne, a w lato cieple (kierownica!)
ja jestem bardzo zadowolony, a wyglad.... mi sie podoba aczkolwiek skojazenia moga byc rozne :D raz 2 kobietki stojace kolo mojego auta przezywaly moja galke ;)
potwierdzam słowa kolegi freelanc3r. Na początku trzeba się przyzwyczaić ale ogólnie śmiga się bardzo przyjemnie, no i wygląd "nietuzinkowy" :D Każda nie-skórzana będzie wg mnie zimna/gorąca w zależności od temp.
na tej gałce śmigają geje
Geje to ponoć śmigają bez gałki, na samym lewarku :P
A tak w temacie to też się zastanawiałem czy będzie wygodna. Ale kupiłem i jest ok. Polecam
biore czarną
nie zdziw się koleżko jak wsiądziesz w mroźny dzień i złapiesz za nią gołą dłonią :D
I ci ręka już tak zostanie :P Ja ją właśnie kupuje wygląda koszernie oryginalnie on ma 3cm szerokość bodajże :P
jeździ się świetnie... kwestia dwóch dni i powoesz że wygodniejszej nie miałeś.. minusem jest temperatura zimą, ale ja wytrzymałem:)
ja tam zakładałem rękawiczke na nią ^^
A ja nic nie zakładam, bez przesady nie ma masakry, z czego wy macie ręce?
>>CHWALi<<
25-02-11, 13:57
tez mam taką gałkę i według mnie się super zmienia biegi. :D Fajna i zgrabna gałka :D
a ma ktoś porównanie w uzytkowaniu tej gałki z skunk2? Która lepiej leży w dłoni?
thompson17
25-02-11, 14:38
podbijam pytanie, bo szczerze to ta gałka skunk2 wygląda o niebo lepiej od mugena, mugen wygląda jak dildo jakieś :D
no własnie mam skunk2 na pokładzie i wygląd zdecydowanie na + ale ciekawi mnie porównanie z mugenem
mi sie jezdzilo bardzo zle na mugenie przez poczatkowy okres a jak sie przyzwyczailem lapac ja od boku a nie od gory to bardzo pozytywne wrazenie. co do porownania ze skunkiem, skunka lubie za jego wage a czy wygoda uzytkowania to raczej jest to samo, bo tylko kwestia przyzwyczajenia jak sie lapie galke.
dla mnie wygodniejszy jest mugen, skunk trzyma się jak bile, a mugenik fajnie leży w dłoni
hmm, to moze sie wypowiem. Mam zarówno Mugena jak i Skunka. Trzymając Mugena, mam wrazenie jakbym trzymał śrubokręt, może po jakimś czasie człowiek się przyzwyczaja, ja jednak dałem sobie spokój i zamówiłem Skunka2. Zdecydowanie lepiej leży w dłoni, poza tym bardziej podoba mi sie wizualnie, no ale o gustach sie nie dyskutuje. Za Skunkiem przemawia również fakt, że po ostatnich grupowych, to chyba wszyscy mają, lub będą miec Mugena... Jesli chodzi o jazdę zimą, jeżdże na Oemowej :)
Jak dla mnie skunk o wiele lepszy.. mugen to jakbyś trzymał sam lewarek.. a na skunku mi bynajmniej się o wiele lepiej zmienia biegi.. może dla tego że jest cięższa.
gałke mugena trzyma sie jak swoją własną więc jak ktos jest nei przyzwyczajony to tylko o nim świadczy:D
gałke mugena trzyma sie jak swoją własną
Zależy jaką sie ma własną ^^
jak ktos jest nei przyzwyczajony to tylko o nim świadczy
Z niektórych rzeczy się wyrasta :P
thompson17
26-02-11, 19:45
no reaktor świadczy o nim :D
niektórzy nie muszą trzymać swojej :D