Zobacz pełną wersję : Jak to jest...
Takie pytanie mnie nurtuje, czy Type-r 8gen miał w ogóle dostępne w opcji podgrzewane fotele czy nie :-)?
Z tego co się orientuję to w modelach przeznaczonych na polski rynek nie, podobnie jak Type-S ( nawet w wersi Type-S Plus )
błąd :) ja mam typeS + '09 i mam grzane stołki a w salonie w dniu zakupu, mówili, że nie będzie!
Spotkałem na allegro kilka razy TypeR z grzanymi stołkami i ksenonem, a też słyszałem juz pare razy, że w R'ce ksenonu nie ma!
No to w takim razie przepraszam za niedopatrzenie... pewnie w wersjach poliftowych już było dostępne, a co do ksenonów w type-R to zazwyczaj widuję je na ulicy zaopatrzone w ksenony :o
Nigdy fotele fabrycznie w Type-R nie mialy opcji podgrzewania w 8 genie. Co do Xenonow to na Polske byla tylko specyfikacja z xenonami. Jak widzisz jakiegos Type-R'a bez xenonow to znaczy ze nie jest na bank z polskiego salonu, tylko sprowadzanka.
Natomiast Type-S Plus juz podgrzewane fotele ma tak samo jak xenony (nie wiem czy od poczatku tej wersji czy od ktoregos roku modelowego) - natomiast te fotele maja malo wspolego z Type-Rowymi.
no i dzięki wielkie Panowie :-), takich konkretów oczekiwałem.
Czyli jest szansa mieć erke z podgrzewanymi!
no i dzięki wielkie Panowie :-), takich konkretów oczekiwałem.
Czyli jest szansa mieć erke z podgrzewanymi!
Tak jak sobie sam przerobisz fotele (wstawisz maty grzewcze) i zrobisz instalacje.
Tak jak sobie sam przerobisz fotele (wstawisz maty grzewcze) i zrobisz instalacje.
liczyłem na fabryczne wyposażenie :-(. no nic, źle zrozumiałem.