Zobacz pełną wersję : Wydech
witam proszę o pomoc ludzi z Krakowa.Chodzi mi o zakład który robi układy wydechowe(przelot od kolektora do koncowego, 50mm wewnetrzna srednica)Prosze o podanie telefonow kontaktowych ewentualnie stron internetowych. z gory dziekuje i pozdrawiam
Jeśli w Krakowie to www.auto-wydech.pl. Zdecydowanie polecam - sam robiłem tam wydech i jestem w 100% zadowolony.
Skoro o wydechu mowa to mam pytanie. Czy wydech dwa cale by El-Tec nie będzie za wąski do B18C4?? :bicie:
bedzie, nawet 2.5 cal sie zaleca!!!
jesli bedzie N/A to nie powinien byc za wąski, ale 2,25 byłby idealny zapewne :aloha:
p.s. 2,5 i wiecej to do turbo
Bedzie seria N/A. nic nie bedzie dłubane.
no to moze byc pewnie te 2.25 . ale jak bys dal dolot kolktor i jakies *******y to 2.5 bedzie leprzy!
nic nie bedzie dłubane.taaa akurat :agent:
ale jak bys dal dolot kolktor i jakies *******y to 2.5 bedzie leprzy!czyta się różne opinie, gdzies na password:jdm widziałem ze 2,5 i wiecej to juz turbo, wiec niewiem czy bedzie lepszy ;)
2 cale to w zasadzie seria, jak masz już taki wydech i nic nie będzie dłubał to bym go zostawił, szkoda pieniędzy - chyba, że dobrze go sprzedasz.
Spoko Panowie. Dzięki. :afro:
integra w seri ma 2,25 z tego co wiem, ja bym tyle dał
2,25 bedzie ok, jak chcesz dłubać to 2,5
zobacz ile kolektor ma na wyjściu, bo w b16 jest 37mm ://