Zobacz pełną wersję : Jaki dolot do d16z7 ? ? ?
Czy ktoś by mi mogł doradzic co by tu mozna było wstawic bo poprzedni własciciel wstawił sam stożek wywalając cały seryjny filt z dolotem . Gdzie wogole mozna nabyc profesjonalny albo jak zrobic samemu dolot z pcv bo czytałem ze wiele osob taki posaida własnej roboty
D16Z7 ? Co to za silnik? Czy chodzi Ci o d16z6... Kup jakis dolot Aema, albo K&N i bedziesz mial profesjonalny...
D16Z7 ? Co to za silnik? Czy chodzi Ci o d16z6... Kup jakis dolot Aema, albo K&N i bedziesz mial profesjonalny...
d16z7 to taki inny (malo spotykany) d16z6
kup cos co pasuje do d16z6 i bedzie z głowy...
Lcfr, a wydawalo mi sie ze nie jestes juz zwolennikiem stozkow i tym podobnych rzeczy :)
Lcfr, a wydawalo mi sie ze nie jestes juz zwolennikiem stozkow i tym podobnych rzeczy :)
?????????????????????
juz?
sam mam stożek.....
No tak ;] znalazlem gdzies kiedys posta gdzie w sumie zalowales ze zalozyles stozek. Tak na chwile obecna polecal bys zalozenie power rury i stozka(zestaw no name z allegro za 250zl) do seryjnego civic coupe d15b7??
No tak ;] znalazlem gdzies kiedys posta gdzie w sumie zalowales ze zalozyles stozek. Tak na chwile obecna polecal bys zalozenie power rury i stozka(zestaw no name z allegro za 250zl) do seryjnego civic coupe d15b7??
chyba pomylka.... ?????????????????????????
raczej nigdy nie załowałem...
d15b7 raczej pozytywnie reguja na załozenie stozka (nawet na seryjnej rurze)
ja mma załozono na kibelrurce i jezdze bardzo zadowolony...
aha.. i zamiast no name z allegro kupilbym markowy stozek (ok 200pln) + dolot z kibelrury i wyszłoby pewnie i dobrze.
Na bank cos takiego bylo :) ale mniejsza z tym... dzieki za rade . Pozdro
a czy ktos moze polecic jakis sklepy internetowe bo u mnie w miescie to takich rzeczy na bank nie maja :):) a d16z7 to taki rzadziej spotykany d16z6 :) Czy cos takiego sie nada ??
http://209.85.135.104/search?q=cache:y5O05piqx8MJ:www.rpmotorsport.pl/uklad-dolotowy-honda-civic-19921995-hph102-p-149.html%3FosCsid%3D484c49dab3b2221f54b5529b91935a af+Aem+dolot+%2Bcivic&hl=pl&gl=pl&ct=clnk&cd=7&lr=lang_pl&client=firefox-a
nie chce cudów poprosty chce miec dolot w aucie bo narazie to go brak i posiadam stozek JR