Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Jaki sprzet do Vgen <mocny bass>??? pomocy

mellucci
10-01-07, 16:40
podał moze by mi ktos wymiary bagaznika w hondzie civic Vgen krodki tył "heczbag" z gory dzieki pozdrawiam

ps.mam zamiar zakupic skrzynkie basowa ale nie jestem pewien czy wejdzie

samochod zakupuje za tydzien ale glosnik moze juz czekac

na caly sprzet mam do wydania 600zł <mam na mysli glosnik i wzmak> moze cos tam przekroczyc nieco cene ;)

DZIEKI ZA ODPOWIEDZI

ps.do moderatora skoro pomyliłem działy to mam prosbe aby po otrzymaniu odpowiedzi usunieto ten post :)

MartinS
10-01-07, 22:46
a co ty za głosnik chcesz wsadzic że potrzebujesz wymiary bagażnika? pozatym jak chcesz je miec ?

ppm702
12-01-07, 16:31
mellucci, najpierw kup samochód, a później zrobi się do niego skrzynkę jak się naleźy. Za 600PLN nie kupisz 15" suba, wiec nie martw się że nie wejdzie :)

NFS
12-01-07, 19:08
mellucci, najpierw kup samochód, a później zrobi się do niego skrzynkę jak się naleźy. Za 600PLN nie kupisz 15" suba, wiec nie martw się że nie wejdzie :)

kupi i to całkiem dobrego.

przykład:

http://www.ravixaudio.4web.pl/index.php?lang=pl&str=1&mka=3&his=2&kat=189&pid=36&par=1

Fleczer
13-01-07, 10:22
nom np. ja mam dla kolegów z hondy klubu cenę 260zł z JBL-a GTO1004D jak coś... to call me na priv

mellucci
25-10-07, 22:46
a moze macie jakies zdjecia jak robia zabudowe bagaznika w samochodzie montujac wzmaka tube zamiast kola zapasowego ;> chodzi mi mianowicie o jakies zdjecia albo cos ;> mam kope czasu wolnego i moze cos bym sobie stworzyl a potem wam napisal i dal zdjecia jak wyszlo ;> pozdrawiam i czkema na odpowiedzi

[ Dodano: Pią 26 Paź, 2007 ]
UP