Zobacz pełną wersję : Turbo kit do B16/B18
-=SauroS=-
20-04-05, 13:26
Znalazłem dzisiaj rano coś takiego, może kogoś zainteresuje :)
>>>KLIKEN MACHEN<<< (http://www.allegro.pl/show_item.php?item=48841136)
Pozdrawiam
paru rzeczy brakuje do pelnego zestawu :?
brakuje kilku rzeczy, ale nowy towar w tej cenie, to można powiedzieć ze dość atrakcyjna cena. mając B16/18 i startując do ślimaka to to może być dobry początek.
-=SauroS=-
20-04-05, 13:38
paru rzeczy brakuje do pelnego zestawu :?
Co prawda nie jestem specem od turbo, ale coś mi się wydaje że kupienie takiego zestawu to połowa zabawy, bo chyba jeszcze silnik trzeba odpowiednio przygotować (czas otwarcia zaworów itp.) Nie jest tak?
na serii dmuchniesz jakies 5-7 psi, ale potrzebujesz jeszcze jakiegos bova, ic, rurki, dp, może wtryski i elektronike.
Jeszcze pare rzeczy, co Pati napisal i mozesz sie brac za robote :D Tyle, ze dluga droga przed tobą, podobno :D
nie był bym pewny tej turbiny ponoć pojawiły sie podróbki :evil:
taki kit mogę ci zrobić za dużo mniej wraz z orurowaniem :wink: i to z turbiną jaką bedziesz chciał
Tak Chinskie podroby podobno na forach internetowych USA huczy o g.... w kartonach HKS i innych renomowanych firm ktore potem splywaja przez rure wydechowa.
o matko to jest szmelc ok pakowany w pudelko ale made in China to jest WLASNIE TAKA PODROBKA BRON BOZE NIE KUPOWAC!!! byl juz temat o tym i wiele dyskusji to nie wytrzyma ladowania nawet 0,5 bara :( dupa z tym za taki kit placi sie duzo wiecej niestety chyba ze ma sie znajomosci :)
tak pelno teraz podrobek turbin, za 300USD kupujesz takie turbo i masz pewnosc ze nie dotrwa 300km ... Mega szmelc
chinole całe fury podrabiają