PDA

Zobacz pełną wersję : jak otworzyc bagaznik /aerodeck

waw
16-01-11, 22:47
cos sie zepsulo. centralny nie luzuje zamka w tylnej klapie, a z kluczyka sie nie da, bo wkladka po wlamie. ma ktos pomysl jak otworzyc klape bez dziurawienia wewnetrznej oslony na pokrywie bagaznika?

Zrogi
17-01-11, 01:01
Ostatnio po strzale w tył w moim MA9 obczaiłem jak dostać się od srodka bo nie mogłem otworzyć bagażnika wiec tu będzie podobnie, przy ryglu wystaje taki czarny dzyndzel musisz go podnieść do góry. Połóż fotele weź latarkę wejdź do bagażnika przyświeć przy zamku i będziesz wiedział o co chodzi

waw
17-01-11, 20:30
dzieki za odzew
udalo sie, choc ciut inaczej ;)

na klapie jest taka wneka/uchwyt. wyszarpalem go :O spadl z blaszki w ktora wchodzi wkret. pozniej lusterko i chuda reka znajomego. cap za ciegno i juz.

Zrogi
19-01-11, 17:12
Pisałem pisałem i sam mam problem. :p Niestety nie mogę otworzyć bagażnika, tzn jak ja ciągnę za wajchę koło siedzenia i jednocześnie ktoś otwiera bagażnik to jest ok. Nie wiem dlaczego jak ciągne za wajche to bagażnik nie odskakuje do góry. Czy tam nie ma jakiejś sprężynki która powinna być. Jak to działa, co powoduje że po pociągnięciu wajchy bagażnik odskakuje do góry? Może ktoś zrobić zdjęcie jakieś zobaczę czego u mnie brakuje.

pozdrowionka

waw
24-01-11, 11:39
ty masz HB ja mam kombi. troche inaczej sa rozwiazane. w aero nie ma wajchy przy fotelu. zerknij w manual co masz, a czego nie. ewentualnie: http://www.japancars.ru/cat/honda/ prawde ci powie. podejrzewam, ze cos trzyma, a nie brakuje.