Zobacz pełną wersję : dziwny kabel w bagazniku
Witam! mam takie chyba nietypowe pytanie:) a mianowicie... robilem dzis porzadek w bagazniku swojej solniczki i zauwazylem ze mam tam kabel ktory wychodzi ze sciany dzielacej bagaznik z przednia czescia solki... problem w tym ze nie wiem do czego ten kabel przypiac:/ zakonczony jest jakas wtyczka "zenska". Solniczke mam od ponad miesiaca ale dopiero dzis kozystajac z pogody gruntownie ja sprzatalem bo zbiera mi sie woda w bagazniku( chyba jak w wiekszosci solek) :)
bez fotki się nie obejdzie.
no niestety nie zrobilem bo nie mialem akurat telefonu :/ w takim razie jutro wstawie :)
ja miałem to samo jak kupiłem jajko. Okazało sie ze to zwykły kabelek z napieciem, bo przyłozyłem go do tweetera i pykło. I pyka tak za kazdym raziem gdy dotykam, wiec u mnie to zwykły kabel z napieciem.
ja miałem to samo jak kupiłem jajko. Okazało sie ze to zwykły kabelek z napieciem, bo przyłozyłem go do tweetera i pykło. I pyka tak za kazdym raziem gdy dotykam, wiec u mnie to zwykły kabel z napieciem.
He He super sposób do tweetera. A nie bezpieczniej byłoby wziąć chociażby żarówkę już nie wspomnę o multimetrze.
jakos nie myslalem czym, a to byl stary tweeter wiec nadał sie :)
Dzień dobry. Nie chciałem zakładac nowego tematy więc pisze w tym. Robiąc wiosenne porządki odkopałem kilka wtyczek. Możecie powiedziec do czego służy ta na fotce ?
http://img543.imageshack.us/f/dsc00742i.jpg/
Są jeszcze dwie wtyczki na 2 kabelki po bokach Hanki.
to cudo to wtyczka do przyczepki jak masz hak:-) a przydaje sie do przerobienia swiatel na usdm:-) masz naniej pozycje,stop i kierunki