Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Fotele od Imprezy WRX '03 w 6 gen.?

Szopaj
14-01-11, 19:09
Witam, czy orientuje się ktoś może jak by wygladała kwestia założenia foteli z Imprezy do Civica? :confused:

To że szyny bedzie trzeba montować inne jest logiczne tylko interesuje mnie bardziej kwestia wymiarów bądź ustawienia.

Z góry dzięki ;)

Whiplash
14-01-11, 20:08
raczej podejda napewno, bo sa wymiarow uniwersalnych foteli kubelkowych skladanych

woPo
14-01-11, 22:17
Ktoś miał w którymś żółtym 6genie z Subaru, obejrzyj tematy kanarków i zobacz, wtedy napisz do właściciela. Jak mi się przypomni kto to napisze :p

Budziniak
14-01-11, 22:45
Jak mi się przypomni kto to napisze
Nyndz miał takie fotele w kanarku. Bardzo wygodne i porządnie wykonane stołki

Szopaj
15-01-11, 00:29
Też mi się wydaje że to fajna alternatywa dla normalnych kubłów na które swoją drogą trzeba wydać niemałą kwotę.. a w tych i można pokusić się na wielopunktowe pasy więc może wyjść całkiem przyjemnie. Dzięki za informacje :cool:

Budziniak, wiesz może czy było dużo kombinacji z szynami?

MichałJ
15-01-11, 12:04
Zoy ma u siebie w 5D kubły z EVO. Może to Ci coś pomoże;)

woPo
15-01-11, 13:20
Nyndz miał takie fotele w kanarku.

Oooo, właśnie ;) Uderzaj do niego z pytaniami.

Szopaj
15-01-11, 15:42
Spoko podbiję, dzięki za odp. :)

raggaman
15-01-11, 21:51
Ja miałem u siebie fotele od STI ( de facto do sprzedania ) szyny definitywnie pod przerobienie ( jedno mocowanie do podłogi drugie do tunelu ) , fotele są szerokie w oparciu.. siedzisko natomiast nie jest za szerokie i nie masz co się martwic o ocieranie boczkiem o tunel.
Fotele śmiało mogę polecic.. dla mnie mają dużo lepsze trzymania niż te stołki z EVO VIII :p