Zobacz pełną wersję : Jakie Sprzęt do tego Zestawu co juz było!!
Witam wszystkich posiadaczy Hani!!!!!!!!Mam pytanko?Obejrzałem wszystki posty i nigdzie nie znalazłem odp.na swoje pytanie.A mianowicie Posiadam honde civic coupe sedan 95 rok 5 generacji.Mam wygłuszone przednie dzwi matą spacjalną radio posiadam Pioneer mp3 deh6600 dystanse w przodzie 16,5cm i suba STX w bagażniku!!Brakuje mi głośników właśnie na przód do dzwi do tych dystansów i może jakies tweetery zalerzy co dobre.I potrzebuje Wzmaka do tego suba i tych głośników.Co byście zaproponowali mi żeby narobió to troche hałasu Cana nie ukrywam że dobrze by było żeby była najmiejsza.napiszcie mi jakieć propozycje.
Po pierwsze jak coupe to nie sedan ;)
zacznij od swojej granicy finansowej, bo wybrać coś to nie sztuka - pytanie za ile?
ok. coupe granica hmmmm
głośniki + - 300zł wzmak też coś w tych granicach.
Proponuje do głośników dołożyć jeszcze stówkę - opłaci się.
Co do wzmaka do 300 zł to raczej rynek wtórny.
Pzdr.
piszesz że chcesz coś dobrego to oczywiście musi byc system czyl midbas i tweeter, chcesz aby grało dobrze i "narobiło hałasu", a następnie
Cana nie ukrywam że dobrze by było żeby była najmiejsza
i tu jest konflikt interesów....
tak jak konrad napisął do głosników aby było dobrze trzeba bedzie dorzucic conajmneij ta 100....
można by tu jeszcze dodać, że przód jest BARDZO ważny.
Ok. no to dożuce jak warto tą 100...wkę czekam na propozycje.
helixy albo powerbassy, wyrobisz sie z zestawem w 300zł.
sub to pewnie 30-300-AP, wiec polecam do niego carpower hpb602(nowy 240zł)
nie sub to GDN 27-300-4SS
temu tez carpower da spokojnie rade.
To narazie jedna propozycja a czy może ktos konkretnie określić jakie głośniki!!