Zobacz pełną wersję : Progi EK Do budy EG
Witam, jest pare z tym zdjęć ale nie znalazłem konkretnego info jak z mocowaniem, maluje auto w koncu i myślę żeby wrzucić te z EK i pod kolor, tylko co pasuje a co nie ;) ? z góry dzięki
Ja mam w swojej coupe progi od 6 gena i powiem ci tak - tylko jedno mocowanie zgadza się z tym od 5 gena. Reszta ni cholerę - trzebia dorabiać ;)
Czyli rzeźba :P duzo roboty czy raczej cos prostszego ? :) bede mial cały luty po pracy wiec mozna sie bawić, o ile dostane progi ;)
Bedziesz musial odspawac zaczepy i przyspawac w miejscu poprawnym.
2 pytanka.
Robiłeś coś z tą wygietą przednią częscią progu?
Sam to robiłeś czy komus zleciłeś?
Kto mi powie jak nazywają się takie progi, widywane w ogromnej ilości jajek USDM...
http://www.hasback.com/webpage/20071103-IMG_3104.jpg
I czy są w ogólne dostępne w Polsce?
kuba_guzik110
27-01-11, 14:46
west wing
@ kuba_guzik
Nie dałoby rady ogarnąć takich progów mieszanych, żeby wyglądały jak z VIgen a pasowały do Vgen?
Ty chyba robisz takie rzeczy, prawda?
kuba_guzik110
29-01-11, 06:14
wszystko da rade tylko kwestia kasy i czasu oraz ilości chętnych osob na takie zamowienie
Myślę, że chętni by się znaleźli, bo te progi wyglądają fajnie, ale wiele osób zniechęca opcja rzeźbienia. Sam się do takich zaliczam.
Provokator
12-05-12, 23:04
A ja odswiezam kotleta i chcialbym kupic takie progi bo sa ok :) rzezba to nie problem
progi z 6gena karolu mozesz u mnie zakupic:) OEM jeszcze nie sciagniete z samochodu.
nie ma takiej rzeźby której nie da sie urzeźbić ;)