PDA

Zobacz pełną wersję : Daszek w EG4 dwa rodzaje ?

sebas2o
07-01-07, 17:24
Siemanko mam civica EG4 i mam pytanko mój kumpel kupił taki sam model ale daszek na jego tylnej klapie jest szerszy o około 2 cm jak to mozliwe bo chciałbym tez sobie kupić coś takiego ale nie wiem czy mozna gdzieś taki kupić czy to był robiony na zamówienie bo mój jest plastikowy a jego metalowy mam nadzieje ze mi pomożecie.

!markos
07-01-07, 17:42
blaszany jest dluzszy i jest to seryjny element
zdaje sie, ze najczesciej mozna taka lotke spotkac w koncowych latach produkcji jajka

michal750
08-01-07, 12:39
najczesciej mozna taka lotke spotkac w koncowych latach produkcji jajka
A ja najczesciej spotykalem ja w modelach 1.3 chyba COLLEGE. W sumie nietrudno o te lotke, czasami mozna ja spotkac, np tu: www.japancar.pl

djinfi
08-01-07, 17:08
dla sprostowania Civic 1.3 LS ma dlugi blaszany college ma plastikowy.

sebas2o
10-01-07, 18:19
A jest możliwe ze są te dłuższe ale plastikowe tak jak te krótkie

Matey
10-01-07, 18:22
Te dlugie lotki to w modelach z 95 r.

sebas2o
10-01-07, 18:33
no wiem ze w tych modelach ale czy są tylko metalowe czy plastikowe tez wystepuja.Bo koleś ma na allegro ale napisał mi ze jest plastikowa.Plastikowa ma wymiary (czarny plastik 11,5 a całość z tym kawałekiem metalowym 17 cm) a te szersze maja plastik czarny szerszy o 2 centymetry i ja raz taki widziałem i był jednolity nie tak jak wiekszość przedzielona i teraz nie wiem czy ten co widziałem to był na gładko zrobiony czy one tez są fabrycznie przedzielone