Zobacz pełną wersję : Czy różnią sie drzwi w wersjach przed liftem i po?
mam takie szybkie pytanie dla, tych co przerabiali temat.
Mialem wypadek i do wymiany ma drzwi prod i tyl oraz blotnik przedni. moja hania jest po lifcie, czy moge zastasowac czesci z wesji przed liftem?
nie bedzie problemu z montarzem?
pozdrawiam
blotniki nie pasuja ,drzwi tak przed liftem nie maja tylko wzmocnienia ale pasuja
blotniki nie pasuja ,drzwi tak przed liftem nie maja tylko wzmocnienia ale pasuja
dzwi ktore widzialem maja wzmocnienie(o ile mowisz o tej rurce wewnatrz??)
jestes pewny ze ten blotnik nie bedzie pasowal?(co jest nie tak mocowanie czy po prostu ksztalt)
sory ze truje ale moge dostac za male pieniadze te czesci i... rozumiecie :wink: )
jestes pewny ze ten blotnik nie bedzie pasowal?(
Jak niczego innego na świecie :wink:
Mocowania pasują tylko kształt nie. O ile się nie mylę to cały przód błotnika nie pasuje (zderzak i lampa). Wiem że nie pasują błotniki bo ostatnio miałem dzwona i wymieniałem cały przód na ten po lifcie.
dzieki wielkie za pomoc, temat (jak dla mnie) mozna zamknac
pozdrawiam
maja.
Mam duzy problem... u mnie w Łodzi nigdzie nie moge znalesc tego blotnika do wersji po lifcie(98 rok, prawy)
i tu apel do kazdego kto mogl by mi pomoc, macie gdzies w swojej miescinie(dobrze bylo by gdzies nie daleko :// )jakis szrot z hondami, a jak by ktos z was jakos przypadkiem tam zajzal i dojzal interesujaca mnie czesc to byl bym caly hapy :)
przydalo by sie jakies info(adres, tel albo strona WWW) bo za cholere nie moge znalesc
no i jeszce pieniazki( do wersji przed liftem ceny ksztaltuja sie od 150 do 250 i dobrze bylo by za tyle kupic :(