Zobacz pełną wersję : Reperaturki do zacisków
Hej
Blokuje mi zacisk z przodu, z tego co widziałem przy jednym z suwaków nie ma gumki zabezpieczającej. Jeżeli już się za to zabiorę to pewnie wymienię komplet. Gdzie kupić takie reperaturki?
w sklepie motoryzacyjnym - co za durne pytanie...
jak chcesz kupic owoce to tez sie pytasz gdzie je kupisz?
No co ty, myślałem że w piekarni, co za durna odpowiedź....
Szukałem w katalogu Inter carsu i znaleźć nie mogłem wiec grzecznie pytam gdzie można kupić czy tylko ASO czy gdzieś indziej.
Zakit jak masz tak odpowiadać to nie odpowiadaj wcale bo w niczym nie pomagasz - mądralo :p
katalog IC to zUo i tam nic nie ma, wyobraz sobie MĄDRALO, że poszedlem 3 dni temu do pierwszego sklepu u mnie na rogu - i wierz lub nie MIELI - nawet na miejscu, reperaturki zaciskow. i kosztowaly bagatela 21 zł za sztukę, co daje nam zregenerowane zaciski kosztem 42 zł.
nie wliczając tloczków i prowadnic - bo nalezalo by doliczyc ok 240zł (ceny dla danego sklepu w zal od towaru/koszta dla zaciskow przednich EG2 - NISSIN).
ciezko bylo sie przejsc do sklepu i zapytac?
w IC tez napewno to mają...
http://allegro.pl/zestaw-naprawczy-zaciskow-mazda-toyota-nissan-kia-i1385850867.html
tutaj akurat do czego innego - ale jak bym poszukal to do hondy pewnie tez beda.
O i taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje tylko jeszcze jakbyś był grzeczniejszy to byłoby już zupełnie wporzo :) Dzięki :)
pozdrowienia
O i taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje tylko jeszcze jakbyś był grzeczniejszy to byłoby już zupełnie wporzo :) Dzięki :)
pozdrowienia
poprostu strasznie mnie irytuje leniwosc.
a na allegro znalazlem nawet taka kategorię jak: zestawy naprawcze zaciskow
Zgłoś się do użytkownika golem. U niego znajdziesz reparaturki w dobrej cenie.
O dzięki, napisze do niego :)