Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Naprawa Civica po wypadku

lukasdraz
03-01-07, 23:15
Witam wszystkich.
Mam pewne pytania dotyczące naprawy Civica ( 1992 rok, wersja amerykańska)
kolega miał ostatnio małą przygodę ze słupem betonowym, zebrał juz pieniądze i chce naprawić sobie wkoncu go. I mam pare pytań ponieważ jest to wersja amerykańska i czy blachy( maska,błotnik,zderzak,lampa) oraz takie czesci jak przedni wachacz, koncówka drążka i przegub bedą pasowały od normalnego Civica ? I przy okazji chcialbym sie spytać kogos z okolicy Gdańska kto by polecił dobre blacharza oraz kogoś kto ma jakieś części ?

z góry dzięki

http://images4.fotosik.pl/278/f91a64d4a2273533.jpg

Wallia
04-01-07, 09:16
Poza fajnym błotnikiem bez otworu na kierunek, nic się nie różni.

rossi22
04-01-07, 12:00
a co do czesci to pod Gdanskiem chyba jest jakis sklad czesci do hond

pawellubr
04-01-07, 12:09
apropo tej fotki to co to jest ta puszczka pod błotnikiem ta co sie łaczy z obudową filtra powietrza.u mnie tego nie ma.

Boomer86
04-01-07, 13:32
Zgadza - sam mam coupe'tke w wersji Amerykanskiej i jedynie blotniki maja otwoory na kierunkowskazy boczne...Co do części,to wydaje mi się,że byłbym ww stanie zaproponować Ci NOWE za naprawdę rozsądne pieniążki - jeśli jesteś zainteresoawny,to pisz na priv. :wink:

Lcfr
04-01-07, 16:15
apropo tej fotki to co to jest ta puszczka pod błotnikiem ta co sie łaczy z obudową filtra powietrza.u mnie tego nie ma.

rezonator
który ludzie czesto wyjmuja, ze by zrobic nawiew zimnego powietrza ze zderzaka (przy stozku np)

Mordziaty
08-01-07, 16:29
czy maska od 94 sedana pasuje do hb?

coala_16
08-01-07, 17:41
czy maska od 94 sedana pasuje do hb?

Maska z sedana nie ma przetłoczenia takiego jak HB - nie psauje zabardzo - tzn jakbyś założył to by było ale dziwnie by to wyglądalo. (nie wiem czy nie jest troszke dłuższa.