Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Brak nawiewu, podświetlenia zegarka.

samaj
28-12-10, 20:51
Witam, mam nadzieje że nie zdubluje za bardzo tematu. Od jakiegoś czasu w mojej Hondzie (Civic VI 2000r 5d) zaczeły powoli szwankować różne elementy. Zaczęło sie jakiś miesiąc temu, gdy po zrobieniu w kilka dni ok. 1500km. padło podświetlenie zegarka, wraz z nim dwa środkowe grzejniki przestały grzać na ciepło, powietrze leciało ale zimne, z pozostałych dwóch grzejniczków bez problemu grzało na ciepło co mi wystarczało, później co jakiś czas zaczęły wariować wycieraczki, w trakcie jazdy na jakiś czas samowolnie latają po szybie, dopiero po jakimś czasie można je wyłączyć, najgorsza sprawa zaczęła się niedawno, gdy po odpaleniu auta padł cały nawiew, nie działało nic, jednak w trakcie jazdy po ok. 15 minutach udało się go włączyć, niestety aż do dzisiaj, po wyjściu z pracy i odpaleniu auta, nawiew padł na amen i przez całą drogę czułem się jakbym jechał w lodówce;/.
Zastanawia mnie czy między tymi wszystkimi wadami istnieje jakaś zależność?, oraz co mogło spowodować to że nawiew padł całkowicie?