PDA

Zobacz pełną wersję : CB radio

foliatek
27-12-10, 22:52
Witam serdecznie
Jeżeli napisałem w złym dziale to przepraszam ale nie wiedziałem gdzie mam umieścić swój problem.
Chce zamontować CB radio ale nie wiem w którym miejscu mam je umieścić. Honda VIII generacji ma bardzo estetyczne wnętrze i nie bardzo wiem w jaki sposób i gdzie zamontować radyjko cb. Jeżeli ktoś z was ma już zamontowane to proszę o podpowiedz i jakieś fotki z wnętrza autka z widocznym sprzętem.

foliatek
30-12-10, 15:48
No nie wierze. Albo malo nas albo nikt nie montowal CB tego typu civicu. Szkoda :(

creative2200
30-12-10, 22:31
Wstaw moze jakies zdjecie kokpitu i tunelu srodkowego to cos znajdziemy. Pamietaj ze zawsze z cb mozna wymontowac panel i wstawic sam panel przedni a radio schowac gdzies pod siedzeniem albo gdzie sie chce

demonobiker
31-12-10, 04:37
jak chcesz wymontowac panel z radia?bo chetnie taki zabieg by u siebie zrobil

creative2200
01-01-11, 20:45
Generalnie jest z tym troche roboty ale mozna dac rade bez problemu... Znam kilka osob ktore tak zrobily. Mam nadzieje ze chlopaki z landkliniki sie nie wkurza jak wrzuce ten artykul http://landklinika.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=492:cb-na-czesci-podzielone&catid=44:implantologia-zbrojenia-patenty-gadzety-cuda&Itemid=127 tu masz opis jak to zrobic

demonobiker
02-01-11, 05:05
przejże sobie dzieki za linka