Zobacz pełną wersję : Zaparowane tylne kierunkowskazy
Kto spotkał się z takim problemem? Czy zgłaszał to na gwarnacji? jesli tak to co powiedzieli i co z tym zrobili? P.S. Wkurzyli mnie mówiąc, że to wada fabryczna i nawet po wymianie na nowe będzie to samo... no k** kupuje auto za sporą kasę, a wrzucają bubla w standardzie w postaci parujących lamp kierunkowskazów? Chyba tego tak nie zostawie !!!!
Czasem w ufo tak parują te tylne. Pogódź się z tym jeśli nie to wymontuj rozbierz i doszczelnij silikonem możesz tak np. ASO tak zlecić.
Po ok. 2 miesiącach od zakupu samochodu (2006r.) zaobserwowałem, że czasem kierunkowskazy z tyłu parują, trochę mnie to wkurzyło, ale nie było to uciążliwe, przez kolejne 3 lata był spokój i teraz znowu zauważyłem, że parują...
Czasem w ufo tak parują te tylne. Pogódź się z tym jeśli nie to wymontuj rozbierz i doszczelnij silikonem możesz tak np. ASO tak zlecić.
Czy tylko w UFO?W sedanach nie?:)
To znana przypadlosc. Kierunki same sie zaparowuja i same sie odparowuja, takze gdzie tu problem??? IMHO to NIE JEST wada fabryczna - tak ma byc.
I nie warto nic doszczelniac, bo jak wtedy zaparuja to na amen... :p
Wydaje mi się, że zaparowane kierunki to wada, masz rację nieuciążliwa, ale napewno estetyczna. Powinny być tak uszczelnione aby nie zaparowywały wogóle, jeśli ktoś to projektował to wydaje mi się, że nie z myślą aby parowały. Wg mnie bubel, którego nie chce się Hondzie usunać! A wam jak się wydaje?
Biorąc pod uwagę konkurencyjne pojazdy i ich poważne wady i niedociągnięcia, myślę że to nie jest żaden problem, a poza tym nie jest to permanentne, zaparowuje, a potem odparowuje i jest ok