Zobacz pełną wersję : swap foteli :)
hey.Mam takie pytanko.Czy fotele od type r będą pasowały do 5d?wszystkie mocowania itp?Niby wszyscy sprzedawcy mówią,że tak, ale wolałbym być pewny na 100 %.
wydaje mi się, że tak. Ale też wydaje mi się że będziesz musiał przełożyć fotele razem z szynami mocującymi (z kompletnymi szynami).
Ale lepiej zapytaj kogoś kto się na tym zna - czyli kogoś kto to już zrobił :p
z tego co wiem nikt nie ma w 5d foteli od "erki" :(
na moje to pasują na 99,9%. Jedyne co to chyba musisz kupić kompletne razem z szynami bo od 3 drz. fotele są składane/przesówne...
Fotele od typeS pasują do 5d więc typeR też podejdą ;) http://www.civinfo.com/forum/modification-projects/36033-my-vivid-se-1-8-progress-thread-17.html
Tylko w 3d fotele nie są uchylne do góry a właściwie są zblokowane na "nóżce" więc pewnie i ta plastikowa część mocująca go podłogi będzie musiała być wymieniona.
...
Tylko w 3d fotele nie są uchylne do góry a właściwie są zblokowane na "nóżce" więc pewnie i ta plastikowa część mocująca go podłogi będzie musiała być wymieniona.
Tobie chyba tutaj chodzi o tylną kanapę...?
z tego co wiem nikt nie ma w 5d foteli od "erki"
z tego co wiem to szadek24 wymienil :P ale juz sprzedal furasa, napisz do niego na pw bo widac ze jeszcze czasem tu zaglada ;)
Tobie chyba tutaj chodzi o tylną kanapę...?
Dokładnie o to mi chodziło ;)
Tylną kanapę da się na upartego złożyć do góry ale op odkręceniu zabezpieczenia. Nie ma ona niestety blokady i trzeba złożoną część przypiąć pasami :rolleyes: Swoją drogą ciekawe czemu nie zastosowali *****istego patentu z 5d?
chłopaki a orientujecie sie czy foteje z typer 3d podejdza do civica w sedanie ?
Leonik, no i co? Zasadziłes te fotele w końcu?
czekam na odpowiedz gościa czy mu cena pasuje.jak tak,wsiadam i jadę po fotele i kanapę..ciekawe jak w praktyce będzie z montażem...
jak załatwisz sprawę to zrób kilka fotek. A tak na marginesie słyszeliście że fotele po nowym lifcie będą częściowo obszyte alkantarą ??
jednak nie doszedłem z gościem do porozumienia więc czekam na kolejne aukcje.chciał 1800 zł ale prosiłem o więcej zdjęć i nie wysłał.dzwoniłem,spytałem w jakim są stanie,czy mają jakieś plamy itp...powiedział "uszkodzeń" nie ma... więc coś wydaje mi się podejrzane :(
Ja u siebie miałem zakładać fotele z type r u kumpla i zapewniał mnie że pasują ale w końcu odpuściłem temat i zostałem przy ogrzewanych ciepłych fotelach :)