Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Fotele kubelkowe MIRCO,czy ktos uzywa ?Jaki model i jak z rozmiarem?

NOLAN
19-12-10, 15:15
Jak w temacie nosze sie z zamiarem wsadzenia do swojego cifa fotela owej firmy tylko totalnie nie mam pojecia jak z tymi wymiarami,mam 190cm wzrostu i jestem bardzo szczuply,nie wiem jaki model wybrac tak zeby dupa mi nie latala na boki i druga sprawa kazdy z tych foteli ma wysokosc 90cm co wydaje mi sie sporo zamalo i wydaje mi sie ze leb bedzie mi wystawal ponad wysokosc fotela.

Jak z tym w praktyce?

zakit
19-12-10, 17:34
znajomy jest takim samym patykiem jak ty ;) tak samo jak i ja zreszta ;) jezdzilem osobiscie w 2 modelach mirco, S2 i RC, rc jest baardzo ciasny, i taki ja tez chce do siebie. ma mocno obudowane nogi, wiec nawet udami nie bedziesz latał. a mirco S2 jak na moje jest zbyt rozlozysty, tzn jak juz usiadziesz to sam tylek ok, ale reszta bedzie latała na boki. jak na moje na troche wieksza osobe. wysokosc jak na moje nie bedzie ci robila ronicy, sam mam 183cm i majac kask w fotelu nigdzie sie nie obijam ani nie wystaje głową.

jakosc wykonania jak na moje jest super.

NOLAN
19-12-10, 18:05
Wysokosc mnie wlasnie zastanawia bo wiekszosc tych foteli ma 90cm wysokosci od dupy do samej gory i tak na chlopski rozum to moja wysokosc od dupy do czubka glowy wynosi chyba wiecej WTF?

zakit
19-12-10, 18:18
chyba nie ;) zmierz się poprostu ;)

P1ter
24-12-10, 19:36
Ja mam u siebie Mirco RS i jestem z niego bardzo zadowolony, zarówno jeśli chodzi o jakość wykonania jak i trzymanie. Jestem podobnej budowy, tyle, że 184cm wzrostu, ale nawet w kasku głowa mi nie wystaje, a kubeł trzyma mnie idealnie, w biodrach, oraz na górze. Jak masz problem z wyborem to zawsze możesz do nich napisać, podając swoje wymiary. Ja tak zrobiłem i doradzili mi które modele będą dla mnie odpowiednie.