Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : jak podpi±ć obrotomierz EG3 1.3 94r.

RAQ7
30-12-06, 13:46
Witam moze juz bylo ale niemoge znalesc mianowicie chce podpiac obrotomierz i pytanie który przewód przy wtyczce w zegarach a jesli nie przy wtyczce to gdzie bo niemam pojecia gdzie tu jest cewka zaplonowa lub modul jesli ktos ma jak±¶ madra rade jak i gdzie to podpiac to prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam All

bartol
30-12-06, 13:49
Witam moze juz bylo ale niemoge znalesc mianowicie chce podpiac obrotomierz i pytanie który przewód przy wtyczce w zegarach a jesli nie przy wtyczce to gdzie bo niemam pojecia gdzie tu jest cewka zaplonowa lub modul jesli ktos ma jak±¶ madra rade jak i gdzie to podpiac to prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam All

Kup zegary z obrotomierzem podlacz wtyczki i po sprawie a w archiwum jak poszukasz to znajdziesz mase tematow o tym :roll:

RAQ7
30-12-06, 14:02
dziekispodziewalem sie takiej odpowiedzi ale ja chce pdlaczyc osobny obrotomierz moze ktos podlanczal i wie jek to fizycznie zrobic.

[ Dodano: Sob 30 Gru, 2006 ]
ok już nie musicie szukac znalazlem w innym medium gdyby kto¶ potrzebowal to napisze ze jest to niebieski kabelek wychodz±cy z aparatu zaplonowego lub we wtyczce B 9 PIN
:D

cifek wawa
30-12-06, 18:51
a gdzie kupiles osobne zegarek i za ile??

RAQ7
30-12-06, 19:43
na allegro obrotomierz który wejdzie w miejsce radia a radio idzie tam gdzie jest schowekna kasety obrotomierz pochodzi od fiata 125 i pasuje idealnie na wysokosc radia stad ten pomysl a obrotek nie jest brzydki

TOMI 3D
30-12-06, 20:03
pochodzi od fiata 125

Jest mało wiarygodny ten obrotomierz :?

Cairo
30-12-06, 20:27
obrotomierz pochodzi od fiata 125 i pasuje idealnie na wysokosc radia stad ten pomysl a obrotek nie jest brzydki
Ej no stary rozwaliłe¶ mnie :grin:

Montować do hondy obrotomierz z Fiata 125p :shock:
Ja w sumie nie mam nic do tego auta (nawet noszę się zamiarem kupna takiego na zajawke i utrzymywania w dobrym stanie), ale montować ten obrotomierz (który jak dla mnie uroku to zbyt nie ma) w Civicu to już przegięcie. :D
Kurde zrób koniecznie fotki jak go tam włożysz, musze to zobaczyć :D

cifek wawa
30-12-06, 22:14
od fiata??...nie dziekuje..
wole jakis okragly ktory bym wbudowal w slupek...