Zobacz pełną wersję : dokladki vtis
witam gdzie kupic ma ktos jakis namiar bo na allegro juz nie ma
http://www.tuning.bialystok.pl/honda-civic-vi-spojler-pod-zderzak-przod/
oni swego czasu sprzedawali dokładki na allegro
zadzwoń i zapytaj się czy wystawią aukcje jeszcze raz lub czy Ci sprzedadzą poza allegro.
Pozdro
juz tam raczej nic nie kupi bo sie spalilo :( inne pomysly
z tego co wiem na 100% to mam progi i bede robil do nich forme a reszte bede wiedzial jak posprzatam bo powinna byc jeszcze oryginalna dokladka przednia ale pewien nie jestem
z tego co wiem na 100% to mam progi i bede robil do nich forme a reszte bede wiedzial jak posprzatam bo powinna byc jeszcze oryginalna dokladka przednia ale pewien nie jestem
to rób rób bo w przyszłym roku może już nawet na wiosnę będę chciał zakupic komplet z VTIS :D
w ciagu 2 tygodni przekopiemy zgliszcza i bedziemy wiedziec dzis znalazlem kilka form zdatnych do uzytku :)
Nie wiem, czy bralem od Was tylna dokladke z allegro wlasnie. Po lekkim modzie spasila pieknie i prezentuje sie 1 klasa. Bede sledzil ten watek i jesli sie Wam uda dokopac do progow pod nasze 5D to pisze sie na 1 komplet.
progi mam na swojej 5d wiec na pewno beda tylko nie wiem jak z reszta na 100% bedzie maska do przedlifta laminat oraz carbon beda tez blotniki
Z ciekawosci - fajnie ta maska sie prezentuje? Spasowana ok? Jaka cena tak pi razy drzwi?
Ogarnjcie sie. ja progi jak juz to na wiosne dopiero zarzuce. Sciaga sie oryginalne i naklada wasze? Oryginalne bolce podchodza pod wasz laminat?
maske bede dopiero robil mam oem oryginal wiec spasowanie napewno bedzie ok
progi mozna przyklejic na klej do szyb progi maja miejsca na oryginalne kolki te od dolu i ja mam zamontowane tylko na te dolne kolki
Od dolu, to kumam, a te boczne kolki? Bo rozumiem, ze obecne progi zrzucam i wstawiam Twoje tak?
zdejmujesz oryginalne progi zostawiasz boczne kolki i nakladasz klej przyklejasz do nich progi
:) Ok, ale to boczne kolki jakos tam podtrzymuja te progi tak? Sorry za 100 pytan do ale chce to miec zrobione tip top :)
dokladnie najlepiej je wlozyc w otwory w progach metalowych posmarowac klejem i przykleic do nich nakladki
to jak dostane gdzies pzrod dokladke i tyl vtis ?
to jak dostane gdzies pzrod dokladke i tyl vtis ?
co Ci się tak pali
chłop zrobi to Ci da znać..
na allegro są progi i tył za 500zl jak Ci zalezy weź je kup...
moja rada: odstaw kaske i poczekaj do stycznia...
i tak żeby je porządnie pomalować to musisz poczekać do wiosny jak się cieplej zrobi
chyba że masz porządny garaż lub warsztat lakierniczy to co innego...
moj znajomy jest lakiernikiem wiec mam tyle co za farbe i ocieplany garaz i oraz duzo czasu :) wiec proste jak trzeba to i poczekam
jak tak by byla cena za komplet vtis do AERO??
ostatnio dla MB było
przód 150zł
progi 150zł
tył 150zł
ale ta tylna chyba nie podpaś do kombiaka
cos kiedys bylo i nie bardzo podejdzie ale niech sie wypowie ktos bardziej obeznany w temacie
przod i progi pasuja ale tyl napewno jest inny
progi beda za 150 a dokladka jeszcze nie wiem czy bedzie
poczekamy :) jak cos przod zamawaim :)
lukash_oo2
18-03-14, 23:00
Witam dokladka Vtis juz jest na stanie?:)
Co wolisz, złotą łopatę czy złoty kilof?
Witam dokladka Vtis juz jest na stanie?:)
po czterech latach myślę że już będą, zadzwoń zapytać
to juz normalnie archeolog:D
Lukash i skrzynia tajemnic :-D
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
jeszcze podobno nie ma ale może w 2016 coś więcej będzie wiadomo ;)
dragon_mk1
19-03-14, 21:03
Jeżeli chodzi o oem to pisz do taderka on powinien mieć bo jeszcze niedawno wystawiał. Guscioren a Ty już swoją sprzedałeś ??