PDA

Zobacz pełną wersję : Centralny z Alarmem JAKI ?

GZ_KocuR
29-12-06, 16:06
Chce tylko wiedziec ktory mam wybrac:
Opcja 1: http://moto.allegro.pl/item151648357_alarm_centralny_zamek_2drzwi_b_wysok a_jakosc_.html
Opcja 2: http://moto.allegro.pl/item151391120__super_centralny_zamek_na_2drzwi_na_ pilota_alarm.html

webi
29-12-06, 18:24
ja ci powiem tak ten 2 mialem juz w 4 autach dlatego ze gosciu mieszka w mojej miejscowosci i nie nazekam nigdy nie mialem problemow no ale ten pierwszy tez dobry ale na jego temat nic nie moge napisac pozdrawiam

Maciej B
29-12-06, 19:29
Ja kupowałem dwa od szumo00 (9685) na allegro i nie miałem żadnych problemów. Pierw kupiłem alarm Frodo z centralnym montowany do Astry. Żadnych problemów. Drugi, Freeway montowałem do Hondy. Wpinałem się do oryginalnego centralnego zamka. Poszło bez większych problemów. Polecam tego człowieka, okazało się że w jednym pilocie była rozładowana bateria. Przysłał, nie robił problemów. A nie musiał.

GZ_KocuR
29-12-06, 19:57
Ale ja potrzebuje centalnego z alarmem w koplecie za nie duze pieniadze

Maciej B
29-12-06, 20:33
Kosztują do 200zł. Kupując z centralnym zwróc uwage na to aby siłowniki miały obrotową końcówke. Ułatwia to montaż. Użuj SZUKAJ, ktoś dał fotkę, jak zamontowac siłownik.

D@ro
30-12-06, 12:08
Obadaj ceny - LEGENDFORD F-14 ma wbudowany strownik centralnego, do tego 2 siłowniki po 10zł i masz komplet. Może tak wyjść najtaniej.

marf
30-12-06, 12:29
Ja mam Legendford F-14 chyba najłatwiejszy alarm do montażu, nie mam żadnych problemów mam 2 takie i już były w 2 autach. koszt z siłownikami to od ok130 do ok160, z przekaźnikiem blokady zapłonu oraz z czujnikami dodatkowymi (tzw. full wypas :)) to około 200 zł, jedyny problem to chyba mój błąd w montażu siłownika, bo jak zimno przyszło to folia w drzwiach jest bardziej sztywna i blokuje siłownik i nie otwiera drzwi od strony kierowcy, idę właśnie oblukać sprawę i albo rozciągnę folie ciepłym powietrzem albo zmienię siłownik na 6kg (został mi po kadecie z otwierania bagażnika :D)