PDA

Zobacz pełną wersję : Wysiadły postojówki w d15b2 - help

seok
14-12-10, 22:55
Hej chłopaki. Pojawił mi się taki problem. Podejrzewam, że to coś z elektryką, może jakieś spięcie, zwarcie?
Przy wymianie lewej żaróweczki od postojówki nagle przestała świecić i prawa. I teraz nie działa żadna postojówka, również wysiadł "bzyczek" od włączonych świateł (co to bzyczy przy otwartych drzwiach) oraz podświetlenie od liczników. Macie może pomysły co jest przyczyną i za co się zabrać.
Zaznaczam, że sprawdzałem bezpieczniki.

Sprawa się tyczy d15b2 `95rok

seok
15-12-10, 03:30
Wybaczcie za zamieszanie, jednak to był bezpiecznik... kusiło mnie i poszedłem sprawdzić je jeszcze raz. Moje niedopatrzenie. (że też akurat tego przeoczyłem)
Uważam temat za zamknięty.
Pozdrawiam

mayday-82
16-12-10, 10:42
o proszę i po problemie hehe

Michalzak1990
21-12-10, 19:00
Witam. Odświeżam temat żeby nie robić nowego mam ten sam problem, nie świecą mi tablice ani postojówki nie ma także dźwięku przy włączonych światłach i otwartych drzwiach. Problem pojawił się po podłączeniu zapalniczki która nie wiem dlaczego była wypięta taką hondę już kupiłem, odłączyłem później zapalniczkę żeby zobaczyć czy przywróci mi podświetlenie zegarów, ale nie stety nie pomogło. Pozmieniałem bezpieczniki (te co są w środku samochodu nie pod maską), ale dalej nic;/ Proszę o pomoc;/ Sprawa dotyczy Civic Coupe '94 USA 1.5 101km