Zobacz pełną wersję : slupek pod zegary kto obszyje albo cos PILNE!!!!!!
problem polega na tym mam nakladke na 3 zegary na oryginalny slupek musze to skleic albo polaczyc jakos i zaszpachlowac miejsce laczen nie chce obszywac skora, moze polakierowac nie wiem..wazne to gdzie i za ile zaznaczam to bardzo PILNE!!!!!!!!! MUSZE TO ODEBRAC W TYM TYGODNIU.pomozcie geje kochane...
A moze utnij oryginalny i wstaw ten zamiast niego, tak to chyba najlepiej bedzie wygladac.
Potem polakieruj w kolor plastikow ze srodka, tak chyba bedzie najtaniej.
nie wiem to wersja ostateczna.zobacze co zrobie narazie chce sie zorientowac i jak i jakie ceny roboty tego...
a moze poprostu zegary chwilowo na tasmexa przyklej do slupkow zeby sie nie dyndaly, odbierz auto i na spokojnie rozejzyj sie jak i gdzie zrobic ta nakladke. Pospiech to kiepska rzecz - lepiej zeby nie skonczylo sie jak z felami.
PS. kiedy jakies fotki Twojej rakiety?
moge wrzucic z dzisiejszej sesji ale czy warto ;) nie da sie na tasmexa bo mam gotowy slupek ktory che zamontowac a w tydzien dam rade tylko trzeba mi namiaru...
Pat pogadaj z Adamem. On ma to u siebie baaardzo fajnie zrobione - oczywiscie custom made ;)
moge wrzucic z dzisiejszej sesji ale czy warto ;)
Poka poka !
Adam R. zrezygnowal bo za dlugo sie ze swoim pieprzyl :( szkoda.szukam dalej kurde dawac mnie tu jakies pomysla :)
[ Dodano: 16-04-2005, 22:33 ]
HALO POMOCY :)
wiem ta alternatywa wchodzi wgre jak najbardziej, ale szukam czegos jeszcze moze taniej bedzie albo cos :) bo ja juz wyczerpuje budzet a autko lada moment wyjezdza :)
to nie montuj slupka, tylko wywal zegary na deske sklejone plastrem, jak mial kiedyś OZ
no ale licze ze ktos to zrobi i bedzie super :) w razie czego trzeba bedzie zrobic to wlasnie na plaster ale moze ktos poda mi pomysl :)
darmo to tego Ci nikt nie zrobi ;) wsadz ew. te zegary w slupek, a slupek przyklej plastrem do aktualnego słupka. potem bedziesz sie martwił estetyką...
Adam dzisiaj w nocy przyjedzie i bedziemy myslec jak sie nic nie wymysli to tak zrobie, ale JAK KTOS COS ZAPROPONUJE :) to moze skorzystam :) za darmo nie wymagam moge cos zaplacic..
PILNE!!!!!!!!! MUSZE TO ODEBRAC W TYM TYGODNIU.
w galerii tonów na pewno CI zrobia na czas tylko nie wiem za ile :), ale sprytny Adam może też cos wymyśli :)
no i wymyslil w srode dzialamy i zaznaczam na slupkach sie nie skonczy :) bedzie pieknie bardzo!! relacja w srode wieczorkiem :) ale sie juz ciesze. :D
Adam Słodowy? :mrgreen: Czekamy na fotostory!
Mr. TAKATA :) bedzie pieknie :)
To moze panowie zrobicie jakis materiał do zamieszczenia na nasza stronke odrazu jak bedzie produkowali to cudo ? :)
nie ma sprawy :) home made projekt wiec foteczki mona zrobic ciezka praca nas czeka :) ale warto...bedzie relacja jesli adam nie bedzie zglaszal sprzeciwu :)
Mr. Takata, da rade ;)
ale bez beretu ani rusz :D
zobaczymy jak wyjdzie a puzniej zbiorowe ... :lol:
a puzniej zbiorowe ... :lol:
ciekawe co autor miał na myśli :D
hehe, ja wiem nie chodzi o galki hehe...
ziom working
http://img215.echo.cx/img215/5430/imgp10102sb.jpg
widze że to faza przed wstępna, jeszcze browara brakuje na stoliku :)
ale zapewne BONGO i zielsko gdzies sie czai ;)
nie robcie OT bo sie cichy bulwersuje.