Zobacz pełną wersję : mocowanie tapicerki przy tylnych lampach
Cześć
Czy nie sądzicie, że pomysł z odpinaniem tapicerki aby wymienić żarówkę w tylnej lampie jest beznadziejny? Po raz drugi wpadł mi w czeluście nadwozia kołeczek od spinki :( Nie wiecie jak go wyjąć?
Czy nie sądzicie, że pomysł z odpinaniem tapicerki aby wymienić żarówkę w tylnej lampie jest beznadziejny?
Jest beznadziejny:).
Po raz drugi wpadł mi w czeluście nadwozia kołeczek od spinki :( Nie wiecie jak go wyjąć?
Ja już nie mam żadnych spinek chyba od lewej strony:( i mi ta tapicerka odstaje. Może ktoś wie, gdzie można takie spinki dostać?
W ASO, chyba nie są specjalnie drogie.
Jasiek w Wieliczce też powinien mieć -> 602 445 469
a w wawce jest firma DRAMEX (czy jakoś tak) która ma takowe w swojej ofercie :)
U mnie odstaje i tez mam problem bo wizualnie to brzydko wygląda ale jak bedzie cieplej to się za to zabiore
Ja kupowalem podobne (oczywiscie nie oryginal ale o podobnej konstrukcji) w zwyklym sklepie motoryzacyjnym. Warto popytac.
pozdro
W ASO mają takie zapinki ale kilka złotych za sztukę sobie krzyczą :( Pozatym nie wyglądają jak te oryginalne.
Nie wiecie czy nie da się tych kołków wyciągnąć (może jakiś myk z odkurzaczem? :D)
podjedź do zwykłego motoryzacyjnego! ja za 40gr taką spinkę dostałem:) Kupiłem za dyche i leża w razie czego w piwnicy. A odpinanie tapicerki to beznadzieja!!
mnie zastanawia jak wy to wyjmujecie ze to sie psuje lub wpada. Kolek prawidlowo wsadzony jest na rowno, zeby wyjac trzeba go delikatnie wcisnac az zrobi KLIK i wyciaga sie calosc. Dziecko to potrafi...
Dokładnie reXio też mnie to zastanawia, ale już nic się oddzywać nie chciałem :wink:
reXio, ale czemu od razu "my"?
Ja tego w życiu nie ruszałem:). Po prostu gdy samochód stał się moją własnością, zastałem ten fatalny stan:).
Wiedziałem jak się to robi, ale u mnie nie było "klik" tylko kołeczek ,aż do wpadnięcia wsuwał się z jednakową siłą ;)