Zobacz pełną wersję : folia czarny mat
KOWAL ziom
12-12-10, 12:52
Witam, mam pytanie czy może ktoś z Was obklejał już tym autko? Jeżeli tak, to może macie miejsce, które warto polecić, najlepiej w okolicach WWA.
z góry dzięki za pomoc
w okolicach wawy ci nie pomogę ale powiem jedno Kumpel obkleił focusa i szczerze miało to ręce i nogi
ja osobiscie juz wolałbym poprostu pomalować auto na mat płacąc wiecej. Obklejanie nie jest takie tanie.
Oklejanie folią w Połysku - 180pln m2
Oklejanie folią carbon - 300pln m2
Oklejanie foliami matowymi - 180pln m2
Polecam firme : ANMAR
Marek Jarzębski
ul. Marywilska 36
03-228 Warszawa
tel.662282909
KOWAL ziom
15-12-10, 17:29
no właśnie rozmawiałem z kumplem, który bawi się w folie, tylko, że reklamowe i powiedział to samo... "... kowalku odpuść sobie ty tą folię, bo to do niczego się nie nadaje, i pomaluj autko..." tak pewnie będzie trzeba zrobić, ale biorąc pod uwagę koszta, są inne priorytety.
dzięki
Dziwne bo gadałem z pacjentem z agencji reklamowej i dowiedziałem się co nie co o tej folii i jedyny negatyw padł na odklejanie tego z auta po jakimś czasie.
Spójrzcie ile aut firmowych, busów przewozowych śmiga w reklamach i jakoś to się trzyma. Jeśli nie spodoba mi się kiedyś kolor mojego auta to wybiorę raczej folię niż malowanie - mniejszy koszt.
KOWAL ziom
20-12-10, 22:46
Dziwne bo gadałem z pacjentem z agencji reklamowej i dowiedziałem się co nie co o tej folii i jedyny negatyw padł na odklejanie tego z auta po jakimś czasie.
Spójrzcie ile aut firmowych, busów przewozowych śmiga w reklamach i jakoś to się trzyma. Jeśli nie spodoba mi się kiedyś kolor mojego auta to wybiorę raczej folię niż malowanie - mniejszy koszt.
i tu jest problem, to odklejanie... i rysy, jak załapiesz jedną... to cały element do wymiany, lakier wytrzymuje więcej