Zobacz pełną wersję : Porady do swapu
Chce zrobić swap na K20a:D i znalazłem taki na allegro http://allegro.pl/honda-civic-2008-sedan-type-r-silnik-kpl-swap-i1333362575.html
Może ktoś zna ten silnik, sprzedawce, opłaca się za taką cenę, czy długo jest na allegro. Jeśli go kupie to czy nie wtopie? Jak ktoś coś wie czekam, proszę pisać każdą informację!!
Widze, ze jestes nowy to moze nie wiesz.
W prawym gornym rogu jest wyszukiwarka. Wpisz tam to co Cie interesuje i kliknij szukaj.
Nie podales nawet do jakiej budy chcesz wladowac ten silnik, a tu nie ma jasnowidzow.
Zreszta mam dziwne wrazenie, ze nie zdajesz sobie sprawy z kosztow takiego swapa.
jesli to ma byc do 5-6 gena szykuj worek kasy.w dziale Nasze Hondy jest doslownie kilka takich projektow.zapytaj tez na stronie ssg.pl bo oni robili juz kilka takich swapow.
a jesli masz ten worek kasy(tak rzedu 40 tys zeby bylo kompleksowo) to pokaz efekty jesli sie zdecydujesz bo lubimy takie swapy :)
Ma to być 6 gen, narazie chce się skupić na kupnie silnika!
Jeszcze raz SPRECYZUJE pytanie Chcę kupić ten silnik http://allegro.pl/honda-civic-2008-s...333362575.html ale nie wiem czy silnik jest w porządku. Może ktoś go już widział na allegro i stoi tam wieki, może ktoś zna sprzedawce, albo coś u niego kupował.
Jeśli nie! to może ktoś sprzedaje swap silnik K20a? spoko Gorliś szukałem w wyszukiwarce!
po 1 najlepiej kupowac swapa jesli mozna sie przejechac autem...po 2 jesli nie ma mozliwosci to lepiej rzadaj gwarancji od sprzedawcy na pismie...po 3 lepiej przemysl ten projekt , oblicz sobie wszystkie koszta zebys pozniej sie nie zdziwil:p
po 1 najlepiej kupowac swapa jesli mozna sie przejechac autem...po 2 jesli nie ma mozliwosci to lepiej rzadaj gwarancji od sprzedawcy na pismie...po 3 lepiej przemysl ten projekt , oblicz sobie wszystkie koszta zebys pozniej sie nie zdziwil:p
ok dzięki za cenne informacje, na pewno to przemyśle!
a ja mam pytanie mam D14 a chce ze swapowac na D16z6 ale sam blok komputer i wiązke czy ogarne temat samemu ?
a ja mam pytanie mam D14 a chce ze swapowac na D16z6 ale sam blok komputer i wiązke czy ogarne temat samemu ?
alternator tez Ci bedzie potrzebny.
Dla mnie taki swap to nie swap - totalny bezsens jezeli chcesz osprzęt z d14 wrzucić...
no bo narazie na tyle mnie stac a potem reszte gratów
Na paswordzie SSG wystawiło świąteczną oferte:) kompletny Swap do 5 gena wraz z silnikiem robotą i wszystkimi potrzebnymi gratami za 20K. Także cena wporzo
no bo narazie na tyle mnie stac a potem reszte gratów
Dłuż sobie pieniążki, później swap-uj...
PS. apropo tego k20, troszkę głupio wygląda ta rdza w 2letnim autku...