PDA

Zobacz pełną wersję : Spryskiwacze reflektorów

mitorek
07-12-10, 18:32
Witam nie wime cz yw dobrym miejscu to pisze ale szukam kogoś kto ma może załozone w civic Vi gen 3D spryskiwacze reflektorow. Prosze o przekierowanie lub o pomoc gdzie takie zestawy do montowania mozna kupic jesli mozna i jak montowac
dzieki POZDRAWIAM

screatchsite
07-12-10, 21:14
Cześć

posiadamy w sprzedaży takie zestawy . Cena 95 zł

Zestaw ten jest polecany wszystkim tym którzy zmienili światła z halogenowych na xenonowe. Dzięki czystej powierzchni szkła reflektora, światło nie rozprasza się na brudzie, oświetlając trasę ,a nie znaki.

Zestaw przy montażu nie wymaga ingerencji mechanika, samodzielna instalacja zajmuje jedynie 20-30 minut.
System spryskiwujący można podłączyc pod wlącznik spryskiwacza przedniej szyby, lub zamontowac niezależny przycisk wewnątrz kabiny.

Zbiornik na płyn, w przeciwieństwie do innych dostępnych produktów, można umieścic w dowolnym miejscu pod maską samochodu. Silniczek z zestawu ma na tyle duża moc, iż odległośc i wysokośc zbiornika z płynem od poziomu dysz nie gra żadnej roli.

Co zawiera zestaw?
•2 dysze
•zbiornik na płyn
•węże
•osprzęt potrzebny do montażu
•pompka ciśnieniowa
•schemat montażu
•gwarancja

Zapraszam do kontaktu z nami przez strone www.cardesign.net.pl

Pozdrawiam

zabas
07-12-10, 21:41
hej screatch ! to jest zestaw uniwersalny tak ? bo zapodałbym sobie taki na przyszły roczek :D

embargo
07-12-10, 22:27
i po co to ?
Można zastosować trójnik na wężyku do przednich spryskiwaczy i dodatkowy wężyk poprowadzić do spryskiwaczy lamp (zastosować seryjne z maski) .
Ja mam odłączony spryskiwacz szyby tylnej i wpięte spryskiwacze lamp ( zmieniona pompka na wysokociśnieniową ) wszystko ładnie gra bez wielkich przeróbek.

zabas
07-12-10, 22:32
no tak ale ja nie mam spryskiwacza tylniego :) bo w sedanie nie było wogole :D

Wojtec12345678
07-12-10, 22:45
i po co to ?
Można zastosować trójnik na wężyku do przednich spryskiwaczy i dodatkowy wężyk poprowadzić do spryskiwaczy lamp (zastosować seryjne z maski) .
Ja mam odłączony spryskiwacz szyby tylnej i wpięte spryskiwacze lamp ( zmieniona pompka na wysokociśnieniową ) wszystko ładnie gra bez wielkich przeróbek.

Ja mam tak zrobione z przednimi spryskiwaczami,trójnik na wężyk i wszystko elegancko działa :) tyle że pryszcze na światła jak pryszcze na szybę :) ale bez zmiany pompki niestety

zabas
07-12-10, 22:46
no tak bo żeby mieć na osobny przycisk to trzeba by mieć osobną pompke :D

mitorek
08-12-10, 11:22
screatchsite

czy mozesz podac konkretny link do tego produktu chcialbym zobaczyc jakies fotki

Austin
15-12-10, 11:35
zaraz co wy piszecie spryskiwacze z przednich szyb do lamp? i jaki efekt?? samego sikania czy bajer?? dla mnie to gównianie rozwiazanie :p chcąc spryski to dysza spryskiwacza specjalna do lamp i pompa wysoko cisnieniowa :rolleyes: oto moj filmik http://www.youtube.com/watch?v=18K4cr5NWNc

xman
08-09-13, 16:07
Odgrzebuje temat ;)

Ogarniał to ktoś ostatnio w Vgen?

Cywa
09-09-13, 12:57
Jak ma byc zrobione profi do coupe na oem gratach to masz taka opcje:

krzyzak z przelacznikami spod kierownicy z przelacznikiem na tylna wycieraczke albo od 5gena hb, albo 6gen 5d (w przypadku montazu spryskow w hb masz juz krzyzak z tylna wycieraczka i nie mozna go uzyc, proponuje wtedy dokupic przycisk spryskow z 6gena i gdzies go sobie wstawic)
zbiorniczek z 2 lub 3 pompkami - 5gen hb (2 pompki) , 6gen 5d vti (3 pompki)
dysze na reflektory albo wstawiasz oem z maski a sobie kupujesz mgłowe z citroena c3 albo wstawiasz dedykowane pod spryskiwacze z 6gena vti

p.s jak ktos chce sie w to bawic to mam krzyzak pod kierownice i zbiorniczek z 3 pompkami (2 wycieraczki + wysokocisnieniowy spryskiwacze)

woocasch
09-09-13, 13:05
Odgrzebuje temat ;)

Ogarniał to ktoś ostatnio w Vgen?

tak - ja i parę innych osób z FS :) w czym potrzebujesz pomocy ??